Sıfır kaliteli bir psu, ucu ucuna yeter. Fakat 2. el güçten düşmüş bir psu ise sistemde kendini resetlemeler, frekans düşürmeler, sekme kapatmalar gibi problemler oluşabilir.
Eğer kalitesiz bir psu ise bu dediklerimi yapmadan sistemi yakabilir.(mutlaka korumaları olan bir psu alınmalı.)
Sıfır kaliteli bir psu, ucu ucuna yeter. Fakat 2. el güçten düşmüş bir psu ise sistemde kendini resetlemeler, frekans düşürmeler, sekme kapatmalar gibi problemler oluşabilir.
Eğer kalitesiz bir psu ise bu dediklerimi yapmadan sistemi yakabilir.(mutlaka korumaları olan bir psu alınmalı.)
Arkadaşlar internette karta biraz baktım. Bayağı güzelmiş kart. Oyunları falan oynatıyor güzelce. FSR'de var. Ben Magpie ile güzel sonuçlar alıyorum. 1060 ile daha iyi sonuçlar alınır. Almayı düşünüyorum. Laptop işinden vazgeçtim.Kaliteli bir psu ise yeter.
Bütçeniz nedir?Bronz sertifikalı alırım 400 watt PSU
Manuel OC yapmama rağmen 145W'ın üstünü daha görmedim, 185 biraz fazla gibi geldi bana.GTX 1060 yük altında 185W çekiyor.
Yazılım üzerinden baktıysanız onlar gerçek sonucu göstermiyor, donanım bağlayarak bakmanız gerekiyor hocam.Manuel OC yapmama rağmen 145W'ın üstünü daha görmedim, 185 biraz fazla gibi geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.