R3 3200U sistemde GameLoop PUBG Mobile ayarları nasıl olmalı?

grayiron

Hectopat
Daha fazla  
Laptop kullanıyorum Ryzen 3 3200U, Radeon 530, 8 GB RAM, 1TB hard disk var PUBG Mobile'de sabit FPS alamıyorum 60 veya daha üstü FPS almamı sağlayacak ayarlar var mı?

Laptop kullanıyorum Ryzen 3 3200U, Radeon 530, 8 GB RAM, 1TB hard disk var PUBG Mobile'de sabit FPS alamıyorum 60 veya daha üstü FPS almamı sağlayacak ayarlar var mı?

Oyun içi; ayarlardan akıcı-aşırı ya çek. Emulatör ayarları; harici karta öncelik ver gibi bir şey olması lazım onu tikleyin hatta orada ki dikey senk. Hariç hepsini tikleyin. Oyun ayarından 720p-akıcı ya çekin. Bu ayarın bir üstünde ki ayara gelin ve oradan tek tıkla yapılandır deyin. RAM'i 4 GB çekirdek sayısını 2 seçin. Ve yeniden başlatın GameLoop'u. Ayrıca GameLoop sağ tıklayıp dosa konumuna girin ve oradan geri ye basın UI'ye girin. Android emulator u seçip sağ tıklayıp özelliklere tıklayın oradan da uyumululuğa gelin ve tam ekrn iyileştirmelerini devre dışı kılı tikleyin.

O oyun Android'den PC'ye port yediği için emulator yolları ile adamakıllı optimizasyonda yok sabit bir FPS vermez bende RX 560X ve R5 2500U var 30-35 FPS alıyor hepsi akıcı.

Driverlarını güncelleyin ve Radeon ayarlarından en iyi FPS ayarlarını da yapın. Hepsi internette var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…