R3 3200U sistemde Valorant FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

awicalias

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 Gb Ram Kullanıla Bilir 5,88
SSD veya HDD modeli
UMIS Marklı SSD
Ekran kartı
Vega 3
Anakart
Lenovo 81UT
İşlemci
Amd Ryzen 3 3200 U
Merhabalar arkadaşlar anlamadığım bir sebep ile Valorant adlı oyunda önceden aldığım FPS değerinden daha düşük bir değer alıyorum.
Önceden 150-60
Şimdi 60-70
Dipnot: Bilgisayarımın markası Lenovo birkaç gün önce sitelerinden bilgisayar sıfırlamak için bir yazılımla flaşh belleğe Windows 10 yazdırdım o flaşh bellekteki dosyayı kurduğumda bu sorunlar başladı.
Oyunda yalnız bazı bölgeler siyah olarak gözüküyor.
Görev yöneticisine girdiğimde CPU 100 oluyor GPU da aynı şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar anlamadığım bir sebep ile Valorant adlı oyunda önceden aldığım FPS değerinden daha düşük bir değer alıyorum.
Önceden 150-60
Şimdi 60-70
Dipnot: Bilgisayarımın markası Lenovo birkaç gün önce sitelerinden bilgisayar sıfırlamak için bir yazılımla flaşh belleğe Windows 10 yazdırdım o flaşh bellekteki dosyayı kurduğumda bu sorunlar başladı.
Oyunda yalnız bazı bölgeler siyah olarak gözüküyor.
Görev yöneticisine girdiğimde CPU 100 oluyor GPU.

Önceki Windows sürümleri daha az RAM kullanır yani işlemci ekran kartı daha az ısınır Windows 10 ise RAM kullanımı daha fazladır bence en iyisi önceki Windows sürümüne dönmeniz çünkü Valorant gibi oyunlar sürekli güncelleniyor oradan da FPS düşüşü söz konusu ve sizin Windows 10 daha fazla RAM kullandığı için oyunda yeterli RAM sağlayamıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı