R3 3200U sisteme bir şey indirilmeli mi?

467597

Hectopat
Selam dostlar, eskiden Valorant gibi oyunları droptan oynayamıyordum ve işlemci frekansı düşürüp FPS kaybı yaşatıyordu sürekli, cihazı sıfırladım. Şimdi bir şey indirmeye korkuyorum sadece Valorant var ve mis gibi oynuyorum sorunsuz eskiden oynayamıyordum, bir şey indirebilir miyim? Ne indirirsem eski haline döner fikriniz var mı?

Ryzen 3 3200U with Radeon Vega Mobile GFX 2.60Hz
64 Bit.
8 GB(5.95 kullanılabilir)
AMD Radeon tm Vega 3 Graphics (AMD 500t harici)

Doğru bir şekilde araştırmaya çalışıyorum bende, sorunun kaynağı belli değil çünkü.
Hocam sorunun kaynağı çok farklı şeyler olamaz ihtimaller kısıtlı. Ya ısınmadan olmuştur ya da o sırada arka planda başka uygulamalar çalışıp RAM'i işlemciyi yormuştur ve anlık drop olmuştur. Ayrıca unutmayın ki Valorant optimizasyonu sıkıntılı bir oyun. Çoğu bilgisayarda anlık droplar yaşanıyor Valorant'ta yani sizin bilgisayarınızla veya yükleyeceğiniz uygulamalarla ilgisi yok.

Hocam sorunun kaynağı çok farklı şeyler olamaz ihtimaller kısıtlı. Ya ısınmadan olmuştur ya da o sırada arka planda başka uygulamalar çalışıp RAM'i işlemciyi yormuştur ve anlık drop olmuştur. Ayrıca unutmayın ki Valorant optimizasyonu sıkıntılı bir oyun. Çoğu bilgisayarda anlık droplar yaşanıyor Valorant'ta yani sizin bilgisayarınızla veya yükleyeceğiniz uygulamalarla ilgisi yok.
İşte tam olarak o RAM'i yoran uygulamalar nelerdir bunları arıyorum ki indirmeyeyim tekrar, evet Valorant sorunlu bir oyun fakat sıfırladıktan sonra tüm problemleri kalktı. Tekrardan bu tarz bir şey yaşamak istemiyorum yani.
40 GB depolama boşta kalsın istediğini indir.
1 TB depolama alanım var.

İşte tam olarak o RAM'i yoran uygulamalar nelerdir bunları arıyorum ki indirmeyeyim tekrar, evet Valorant sorunlu bir oyun fakat sıfırladıktan sonra tüm problemleri kalktı. Tekrar bu tarz bir şey yaşamak istemiyorum yani.

1 TB depolama alanım var.

200 GB depolama boşta kalsın istediğini indir. Ve başlangıçtan gereksiz programları kapasaydın kasmazdı boşa format atmışın.

İşte tam olarak o RAM'i yoran uygulamalar nelerdir bunları arıyorum ki indirmeyeyim tekrar, evet Valorant sorunlu bir oyun fakat sıfırladıktan sonra tüm problemleri kalktı. Tekrardan bu tarz bir şey yaşamak istemiyorum yani.
Oyuna gireceğiniz zaman arka planda işinize yaramayacak tüm uygulamaları kapatırsanız sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı