R3 3250U eGPU önerisi

MorMarul

Femtopat
Daha fazla  
Hocam elimde AMD R3 3250U APU işlemciye sahip bir laptop var buna eGPU takacağım ve hangisini takacağımı bilmiyorum. Darboğaz yapmayacak şekilde en uygun ekran kartı hangisi olur söylerseniz sevinirim.

Cpu çok güçsüz. Yeni bir bilgisayar alman daha iyi olur.

GTX 1050 Tİ'ya tam yetiyor. Başkalarının kullandığı gpulara buradan bakabilirsin.
hocam öyle bir bütcem yok şuanlık böyle idareten ekran kartı alacağım 1 yıl falan götürsün diye 1050ti iyimidir dersiniz

hocam öyle bir bütcem yok şuanlık böyle idareten ekran kartı alacağım 1 yıl falan götürsün diye 1050ti iyimidir dersiniz
Yapacağın masrafa değeceğini düşünmüyorum. 1050Tİ ile BF 1 gibi eski oyunları oynarsın yeni oyunların çoğunu oynayamazın. %5 lik gibi bir kayıp var. Spider-Manı mesela 25-30 fps de oynatır. Hem de bildiğim kadarıyla wifi'ye takmak için kullanılan aparat yurt içinde yok. Yurt dışından getirmen gerekiyor.

Yapacağın masrafa değeceğini düşünmüyorum. 1050Tİ ile BF 1 gibi eski oyunları oynarsın yeni oyunların çoğunu oynayamazın. %5 lik gibi bir kayıp var. Spider-Manı mesela 25-30 fps de oynatır. Hem de bildiğim kadarıyla wifi'ye takmak için kullanılan aparat yurt içinde yok. Yurt dışından getirmen gerekiyor.
hocam saten o kadar yeni oyunları oynamak gibi bir derdim yok cs2 ets2 minecraft arada arkdaşalrla co op oyunları oynamalık o kadar yani

hocam dediğiniz aparat bumu yoksa benzerimi Amazon.com.tr

Son düzenleme:
hocam saten o kadar yeni oyunları oynamak gibi bir derdim yok cs2 ets2 minecraft arada arkdaşalrla co op oyunları oynamalık o kadar yani

hocam dediğiniz aparat bumu yoksa benzerimi Amazon.com.tr
Bu değil işte riserın sadece mini pcl-e girişi var m2 ngff girişi yok. Senin laptoptaki wifi m2 ngff girişli onu alırsan takamazsın.

Bu değil işte riserın sadece mini pcl-e girişi var m2 ngff girişi yok. Senin laptoptaki wifi m2 ngff girişli onu alırsan takamazsın.
hocam cok bilgilsiiniz galiba bu konuda daha detaylı yardımcı olursanız sevinirim instagram varmı işi efhilnden öğrenip yapmak daha iyi olcuaktir

hocam cok bilgilsiiniz galiba bu konuda daha detaylı yardımcı olursanız sevinirim instagram varmı işi efhilnden öğrenip yapmak daha iyi olcuaktir
Şu exp beast gdc'yi alman lazım riserla takamazsın.

kablo olarak da bunu alman lazım ama gümrüğe takılır mı bilmiyorum. Büyük ihtimal gelmez. Çünkü kargo ücreti de vardır. Murat Gamsızın youtubede 'Amerika Amazon'dan 30 Euro Üzeri Ürünü Nasıl Aldım' videosunu izleyebilirsin. Şu an 27 euro'ya düştü galiba. Araya aracı bir şirketle anlaşarak getirtebilirsin ama maliyet bayağı bir artar yani zaten verim alamayacağın bir laptop. Bir de ekran kartı alacaksın bu maliyetlere gerek olmayacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı