Program falan kullanıcaksanız 12 GB RAM daha iyi ama bilgisayarınızın dahili grafik birimi var. Bu birim de VRAM'i RAM'den kullanır. Bu durumlarda Dual RAM 64 Bit yerine 128 bit çalışacağı için neredeyse 2 kata kadar performans sağlar oyunlarda.
Program falan kullanıcaksanız 12 GB RAM daha iyi ama bilgisayarınızın dahili grafik birimi var. Bu birim de VRAM'i RAM'den kullanır. Bu durumlarda Dual RAM 64 Bit yerine 128 bit çalışacağı için neredeyse 2 kata kadar performans sağlar oyunlarda.
Dostum CPU-Z ile RAM'in tüm özelliklerini atar mısın? Dual olması açısından tüm özelliklerini bilmek şart. Ve M.2 SSD'nin bir sürü çeşidi var laptopunun tam modelini söylersen yardımcı olmaya çalışırım.
Dostum CPU-Z ile RAM'in tüm özelliklerini atar mısın? Dual olması açısından tüm özelliklerini bilmek şart. Ve M.2 SSD'nin bir sürü çeşidi var laptopunun tam modelini söylersen yardımcı olmaya çalışırım.
@Vio cahilliğine nereden başliym bilemedim. Arkadaş RAM frekansını, CL değerini ve en önemlisi markasını bile söylememiş. Dual olayı aynı markanın aynı RAM'lerinde bile sorun olabilirken bu kadar bilgisizce öneride bulunmana gülmekten başka bir şey yapamıyorum kusura bakma. Kötü konuşacaksan konuş zaten yapabileceğin başka bişey yok gibi.
@Vio cahilliğine nereden başliym bilemedim. Arkadaş RAM frekansını, CL değerini ve en önemlisi markasını bile söylememiş. Dual olayı aynı markanın aynı RAM'lerinde bile sorun olabilirken bu kadar bilgisizce öneride bulunmana gülmekten başka bir şey yapamıyorum kusura bakma. Kötü konuşacaksan konuş zaten yapabileceğin başka bir şey yok gibi.
Aynı ürün bende olduğu için olabilir mi ve Ryzen 3 3250u serisi azami olarak 2400 MHz RAM desteklemektedir. CL değeri ise değişiyor. Laptopa lehimli olan RAM'ım 18, Corsair RAM'ım 16 CL. Taktıktan sonra lehimli RAM'ım da 16 CL çalışıyor.
En ucuz Pny XLR8 CS3030 M280CS3030-250-RB PCI-Express 3.0 250 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny XLR8 CS3030 M280CS3030-250-RB PCI-Express 3.0 250 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
O laptoplarda genel olarak sodim veya Crucial çipli ram kullanılmış. CPU-Z'den tam atma şansın var mı ne kullanıldığına dair. Soldered olduğu için herhangi bir bilgiye ulaşamadım çok.
En ucuz Pny XLR8 CS3030 M280CS3030-250-RB PCI-Express 3.0 250 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny XLR8 CS3030 M280CS3030-250-RB PCI-Express 3.0 250 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
O laptoplarda genel olarak sodim veya Crucial çipli ram kullanılmış. CPU-Z'den tam atma şansın var mı ne kullanıldığına dair. Soldered olduğu için herhangi bir bilgiye ulaşamadım çok.