R3 3300X RX 5500 XT darboğaz yapar mı?

cucubaba

Hectopat
Konuyu kısa tutacağım öncelikle sistemimi söyleyeyim.

Anakart: B450M S2H.
Ekran kartı: Sapphire RX 5500 XT 4.
RAM: Gingston HyperX Fury 2666MHz 8 GB.
İşlemci: AMD Ryzen3 3300X.
SSD: Kingston A400 SSDNow 240GB.

Sistem bu arkadaşlar dün sipariş ettim ama ekran kartı almadım çünkü bende ekran kartı vardı neyse konumuz bu değil, bu sisteme RX 5500 XT veya INNO3D GTX1650SUPER Twin X2 darboğaz olur mu bunu sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Hayır darboğaz yapmaz, ancak 4 çekirdekli bir işlemci gelecek nesil AAA veya açık dünya oyunlarında çeşitli sorunlar yaşatabilir. Belli bir süre kullandıktan sonra Ryzen 5 gibi minimum 6 çekirdekli işlemcilere geçmenizi öneririm.

Sistem bu arkadaşlar dün sipariş ettim ama ekran kartı almadım çünkü bende ekran kartı vardı neyse konumuz bu değil, bu sisteme RX 5500 XT veya INNO3D GTX1650SUPER Twin X2 darboğaz olur mu bunu sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
Yapmaz hocam rahatça alabilirsiniz.

Yapmaz hocam rahatça alabilirsiniz.
teşekkürler
Hayır darboğaz yapmaz, ancak 4 çekirdekli bir işlemci gelecek nesil AAA veya açık dünya oyunlarında çeşitli sorunlar yaşatabilir. Belli bir süre kullandıktan sonra Ryzen 5 gibi minimum 6 çekirdekli işlemcilere geçmenizi öneririm.
Oynayacağım oyunlar lol,csgo,fivemrp,rainbow,the crew1 bunlarda bir sıkıntı olurmu peki?

Açık dünya oyunları haricinde sorun yaratmaz. Bu oyunlardan kastım yeni nesil Assassin's Creed oyunları, Watch Dogs oyunları, GTA 5'in modlanmış versiyonları vs.

GTA 5 modlu versiyonu sorun yaratmaz muhtemelen, içlerinde en iyi optimizasyona sahip açık dünya oyunu. Ancak AC, WD serilerinde problemler yaşamanız muhtemel gelecek yıllarda.

1 sene sonraya kadar dayanır bu arada. Benim dediğim 2. veya 3. yıldan sonraki oyunlarda problem yaşatması. Güle güle kullanın.

2666MHz RAM pek uymamış açıkcası. SSD olarak da Hyper X Fury tercih ederdim ben. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı