R3 3300X & RX 5600 XT vs R5 1600 AF RTX 2060

Beyler arkadaşım PC toplicak bu ikili arasında kaldık sizce hangisi? 5.5k bütçemiz vardır, önerilerinizi alabilirim. Siz toplayıp atarsanız daha sağlıklı olur.

5660 TL tuttu bana kalırsa indirimleri kovalayıp birkaç parçayı al mesela anakart mesela SSD.

.

.

.

.

.

.

.

5660 TL tuttu bana kalırsa indirimleri kovalayıp birkaç parçayı al mesela anakart mesela SSD.

.

.

.

.

.

.

.
İlk öncelikle HDD'yi kenara atalım. Kasa olarak ucuz olması ve R5 3600'a para kalır diye şundan almak mantıklı mıdır? Ürün.

İlk öncelikle HDD'yi kenara atalım. Kasa olarak ucuz olması ve R5 3600'a para kalır diye şundan almak mantıklı mıdır? Ürün.

Bu kasa yerine Dark Guardian mini öneririm aynı fiyat neredeyse HDD önermemin sebebi zamanla depolama eksikliği yaşamamanız için. Evet 3600 alabilirsiniz sonradan HDD eklemek isterseniz.

Bu kasa yerine Dark Guardian mini öneririm aynı fiyat neredeyse HDD önermemin sebebi zamanla depolama eksikliği yaşamamanız için. Evet 3600 alabilirsiniz sonradan HDD eklemek isterseniz.
Biri 360TL diğeri 500TL hocam :D
Karıştırdım, tekrar okuyunca mini olduğunu gördüm kusura bakmayın. Teşekkür ederim.

Biri 360TL diğeri 500TL hocam :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı