R3 4100 sistemde KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION hatası

Tlgtlgtlg

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
Radeon RX 6400
İşlemci
Ryzen 3 4100
Yeni satın aldığım hazır sistemde mavi ekran sorunu oluyor. Çözümü yazılımsal mı donanımsal mı?

Dosya Ekleri

• J5D6zeS.jpeg
    103,5 KB · Görüntüleme: 60
  • RiE1p3f.jpeg
    184,7 KB · Görüntüleme: 50
Cevapladıgınız için teşekkür ederim, beta öncesi sürüme nasıl döndüreceğim BIOS'u?

Beta öncesi sürümü kuracaksınız. 7C51v16 sürümü oluyor bu da. Bunu indirip daha önce BIOS'u nasıl güncellediyseniz aynı şekilde bu dosyayla yapacaksınız işlemleri.

Beta öncesi sürümü kuracaksınız. 7C51V16 sürümü oluyor bu da. Bunu indirip daha önce BIOS'u nasıl güncellediyseniz aynı şekilde bu dosyayla yapacaksınız işlemleri.

BIOS'u daha önce güncellemedim sistemi hazır topladığım firma yapmış sanırım.

BIOS'u bir önceki sürüme çektim temiz kurulum yaptım ve şimdilik bir hata ile karşılaşmadım. ileride güncelleme yaparım, teşekkür ederim yardımcı olmak isteyen herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorun olup olmadığını 1 haftalığına gözlemleyiniz ve sonucu bildiriniz. Umarım çözülmüştür, iyi akşamlar dilerim.

Windows’a reset atınca ekranda simsiyah ‘‘press any key to boot from usb’’ hatası alıyorum windows yüklü USB’yi bilgisayara takmadan açamıyorum.

Windows’a reset atınca ekranda simsiyah ‘‘press any key to boot from usb’’ hatası alıyorum windows yüklü USB’yi bilgisayara takmadan açamıyorum.

Kurulumunuzda bir sorun yaşamış olmalısınız ki mavi ekrandan alakasız bir hata şu an aldığınız hata. Lütfen bunun için bol detayla yeni bir konu oluşturun hatta konunuza beni de etiketleyebilirsiniz, bilginize. İyi akşamlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…