Arkadaşlar selam. Bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bütçem kasa ve monitör için toplam 4500 TL. 4500 diyorum ama bütçeyi elimden geldiği kadar düşürmek ve ailemi zorlamak istemiyorum. Klavye mouse, Wi-Fi adaptör, monitör ve kasanın kendisi toplam 4500TL tuttu. Attığım sistem nasıldır? İtopya'dan kendim toplamayı denedim fakat işlemci stoklarda kalmamış galiba. Bir de daha önce İtopya'dan alışveriş yapan arkadaşlar varsa deneyimlerini anlatabilirler mi? Şimdiden zaman ayırıp cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
Not: Farklı sitelerden tek tek almayı düşünmüyorum. Toplama konusunda tecrübem yok.
Arkadaşlar selam. Bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bütçem kasa ve monitör için toplam 4500 TL. 4500 diyorum ama bütçeyi elimden geldiği kadar düşürmek ve ailemi zorlamak istemiyorum. Klavye mouse, Wi-Fi adaptör, monitör ve kasanın kendisi toplam 4300 TL tuttu. İtopya'dan kendim toplamayı denedim fakat işlemci stoklarda kalmamış galiba. Bir de daha önce İtopya'dan alışveriş yapan arkadaşlar varsa deneyimlerini anlatabilirler mi? Şimdiden zaman ayırıp cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
Not: Farklı sitelerden tek tek almayı düşünmüyorum. Toplama konusunda tecrübem yok.
O sistem olmamış kasa ve PSU kötü. RAM çift kanal olmalı APU toplayacaksanız. M.2 yerine SATA SSD tercih edilebilir bütçeyi düşürmek adına ama bence bütçe biraz zorlanarak RX570 ya da GTX1650 Super bir sistem toplanabilir.
O sistem olmamış kasa ve PSU kötü. RAM çift kanal olmalı APU yoplayacaksanız. M.2 yerine SATA SSD tercih edilebilir bütçeyi düşürmek adına ama bence bütçr biraz zorlanarak RX570 ya da GTX1650 supet bir sistem toplanabilir.
Arkadaşlar selam. Bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bütçem kasa ve monitör için toplam 4500 TL. 4500 diyorum ama bütçeyi elimden geldiği kadar düşürmek ve ailemi zorlamak istemiyorum. Klavye mouse, Wi-Fi adaptör, monitör ve kasanın kendisi toplam 4500TL tuttu. Attığım sistem nasıldır? İtopya'dan kendim toplamayı denedim fakat işlemci stoklarda kalmamış galiba. Bir de daha önce İtopya'dan alışveriş yapan arkadaşlar varsa deneyimlerini anlatabilirler mi? Şimdiden zaman ayırıp cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
Yeni bir konu açarsanız size önerebilirler diye düşünüyorum, "Max 4000 TL-3500 TL-4500 TL" diye yazarsanız yardımcı olurlar, ve APU sistemlerde çift kanal RAM en iyisidir.
Gigabyte H310M DS2 Intel H310 1151 8. Nesil Soket 2666MHz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
G Skill Gskıll Ripjawsv Siyah 16gb (2x8gb) 3200mhz Ddr4 Soğutuculu Cl16 Pc Ram F4-3200c16d-16gvkb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!