R3 4350G APU sistem toplama

.Neo.

Kilopat
Arkadaşlar selam. Bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bütçem kasa ve monitör için toplam 4500 TL. 4500 diyorum ama bütçeyi elimden geldiği kadar düşürmek ve ailemi zorlamak istemiyorum. Klavye mouse, Wi-Fi adaptör, monitör ve kasanın kendisi toplam 4500TL tuttu. Attığım sistem nasıldır? İtopya'dan kendim toplamayı denedim fakat işlemci stoklarda kalmamış galiba. Bir de daha önce İtopya'dan alışveriş yapan arkadaşlar varsa deneyimlerini anlatabilirler mi? Şimdiden zaman ayırıp cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
Not: Farklı sitelerden tek tek almayı düşünmüyorum. Toplama konusunda tecrübem yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200911-104210_Opera.jpg
    Screenshot_20200911-104210_Opera.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 122
Arkadaşlar selam. Bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bütçem kasa ve monitör için toplam 4500 TL. 4500 diyorum ama bütçeyi elimden geldiği kadar düşürmek ve ailemi zorlamak istemiyorum. Klavye mouse, Wi-Fi adaptör, monitör ve kasanın kendisi toplam 4300 TL tuttu. İtopya'dan kendim toplamayı denedim fakat işlemci stoklarda kalmamış galiba. Bir de daha önce İtopya'dan alışveriş yapan arkadaşlar varsa deneyimlerini anlatabilirler mi? Şimdiden zaman ayırıp cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
Not: Farklı sitelerden tek tek almayı düşünmüyorum. Toplama konusunda tecrübem yok.

RAM'i çift kanal yapman daha iyi olacaktır.

O sistem olmamış kasa ve PSU kötü. RAM çift kanal olmalı APU toplayacaksanız. M.2 yerine SATA SSD tercih edilebilir bütçeyi düşürmek adına ama bence bütçe biraz zorlanarak RX570 ya da GTX1650 Super bir sistem toplanabilir.

Son düzenleme:
O sistem olmamış kasa ve PSU kötü. RAM çift kanal olmalı APU yoplayacaksanız. M.2 yerine SATA SSD tercih edilebilir bütçeyi düşürmek adına ama bence bütçr biraz zorlanarak RX570 ya da GTX1650 supet bir sistem toplanabilir.

Dediğim gibi zorlamak istemiyorum hocam. Hem de bütçeye monitör de sığdırmak istiyorum çünkü elimde monitör yok.
İleride bu sisteme bir ekran kartı takarken zorluk yaşayabilirsiniz.
İşlemci gücü açısından mı?

Arkadaşlar selam. Bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bütçem kasa ve monitör için toplam 4500 TL. 4500 diyorum ama bütçeyi elimden geldiği kadar düşürmek ve ailemi zorlamak istemiyorum. Klavye mouse, Wi-Fi adaptör, monitör ve kasanın kendisi toplam 4500TL tuttu. Attığım sistem nasıldır? İtopya'dan kendim toplamayı denedim fakat işlemci stoklarda kalmamış galiba. Bir de daha önce İtopya'dan alışveriş yapan arkadaşlar varsa deneyimlerini anlatabilirler mi? Şimdiden zaman ayırıp cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.

Yeni bir konu açarsanız size önerebilirler diye düşünüyorum, "Max 4000 TL-3500 TL-4500 TL" diye yazarsanız yardımcı olurlar, ve APU sistemlerde çift kanal RAM en iyisidir.

Bu sistem 4683 TL tutuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı