R3 4350G APU sistem toplama

Bu sistem 4683 TL tutuyor.

Ekran kartı açısından iyi ama 9.nesil i3 almak pekte mantıklı değil.

4500 TL oldu tam ama klavye,mouse,wifi adaptor sıkıştıramadım.Kusura bakmayın.Düşünün yine siz.
Ayrıca Sinerji'de 3600 TL tutan sistem,internetten aynı parçalar tek tek toplanarak daha ucuza gelir.O fark ile diğer ihtiyaçlar alınabilir ancak montajını sizin yapmanız gerekir.
Ekleme: Sözelci olduğum için yanlış topladım.4300 TL yapıyor.200 TL ile de diğer ihtiyaçlar karşılanabilir bence.

4500 TL oldu tam ama klavye, mouse, Wi-Fi adaptor sıkıştıramadım. Kusura bakmayın. Düşünün yine siz.
Ayrıca Sinerji'de 3600 TL tutan sistem, internetten aynı parçalar tek tek toplanarak daha ucuza gelir. O fark ile diğer ihtiyaçlar alınabilir ancak montajını sizin yapmanız gerekir.
Ekleme: Sözelci olduğum için yanlış topladım. 4300 TL yapıyor. 200 TL ile de diğer ihtiyaçlar karşılanabilir bence.

Sağ olun zaman ayırdığınız için.
Bu sistem 4683 TL tutuyor.

Tek tek almayı düşünmüyorum, yine de teşekkürler.

Ekran kartı açısından iyi ama 9.nesil i3 almak pek de mantıklı değil.

Neden böyle düşünüyorsunuz? 9100F gayet güçlü bir işlemci.

Klavye ve Mouse da dahilmiş. Onları da ucuza bir yerden alabilirsiniz. WI-FI adaptörü olarak bunu önerebilirim.

@.Neo. Şöyle yapsanız daha mantıklı olur aslında. Şimdi bu sistemi Sinerji'den alın. Ekran kartını da ayrı bir şekilde alın. Sonra ekran kartını o sisteme takarsınız. Zaten onlar da ekran kartını ayrı şekilde yollayacak.

Pc Toplama Sihirbazı

LOGİTECH MK120 KLAVYE&MAUSE SET Fiyatları ve Özellikleri Bunu Mithat Berhan incelemişti. Sorunuz olursa oradan kendisine sorabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı