R3 4350G APU sistem toplama

@.Neo. Şöyle yapsanız daha mantıklı olur aslında. Şimdi bu sistemi Sinerji'den alın. Ekran kartını da ayrı bir şekilde alın. Sonra ekran kartını o sisteme takarsınız. Zaten onlar da ekran kartını ayrı şekilde yollayacak.

Pc Toplama Sihirbazı

LOGİTECH MK120 KLAVYE&MAUSE SET Fiyatları ve Özellikleri Bunu Mithat Berhan incelemişti. Sorunuz olursa oradan kendisine sorabilirsiniz.

@f3turan Areocool Streak kasa ile ilgili hiç iyi düşünmüyor.

Bir tarafta APU diğer tarafta 1650 Super bulunduran güçlü bir sistem, ben @Kayseri Mantısı'nin önerdiği sistemleri tavsiye ederim.
Tek tek almak korkunç bir şey değil, tüm parçalar yapboz gibi oturuyor. Zaten pc toplama sihirbazı üzerinden toplu olarak da atmış, ekran kartı monteler kullanırsınız.

Tek tek toplamaya çalıştığımda da @Kayseri Mantısı arkadaşımızın topladığı fiyat çıktı, cidden iyi toplamış :D. Arkadaşın dediği gibi sistem montaj hizmeti ile montaj yaptırdıktan sonra ekran kartını ekleyebilirsiniz :). Sorun yaşamazsınız.

@.Neo. Hocam sizden hâlâ yanıt bekliyorum? Tek tek toplarsak çok iyi sistemler çıkar.
Hocam sisteme baktım Sinerjiden toplamışsınız. Ailemi ikna edemem Sinerjiden almak konusunda. Tek tek dediğiniz gibi daha iyi sistemler çıkabilir ama ben hata yapmaktan korkuyorum. işlemciyi takarken pinlerin yamulması vs. Yani kısacası İtopyadan almayı düşünüyorum ya da iyi sistem toplamak mümkün olurda Vatandan.

Hocam sisteme baktım Sinerjiden toplamışsınız. Ailemi ikna edemem Sinerjiden almak konusunda. Tek tek dediğiniz gibi daha iyi sistemler çıkabilir ama ben hata yapmaktan korkuyorum. işlemciyi takarken pinlerin yamulması vs. Yani kısacası İtopyadan almayı düşünüyorum ya da iyi sistem toplamak mümkün olurda Vatandan.
Sadece ekran kartını takacaksınız, sistemde en kolay takılan parçalardan biridir. Endişe etmenize gerek yok, @Kayseri Mantısı arkadaşımız gayet iyi toplamış.

Sadece ekran kartını takacaksınız, sistemde en kolay takılan parçalardan biridir. Endişe etmenize gerek yok, @Kayseri Mantısı arkadaşımız gayet iyi toplamış.
Sinerji nasıldır hocam? Mesela garanti konusunda sıkıntı çıkarırlar mı? Ailemi ikna etmeliyim eğer varsa Sinerji hakkında olumlu yorumlar göstersem belki ikna olabilirler.

Sinerji nasıldır hocam? Mesela garanti konusunda sıkıntı çıkarırlar mı? Ailemi ikna etmeliyim eğer varsa Sinerji hakkında olumlu yorumlar göstersem belki ikna olabilirler.
Emin ol İtopya'dan iyidir, burada İtopya hakkında çok şikayet gördüm. İade almama, ürünü geç gönderme gibi durumlar var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı