R3 5300U nasıldır?

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
İçinde Ryzen 3 5300U bulunan Lenova'nın 256 GB SSD ve 8 GB Ram'li bilgisayarını almayı düşünüyorum.
Bu bilgisayar GPU'nun oyun performansı, Ryzen 3 3200G'den (şu an ki işlemcim) iyi midir?

Bir de bunu mu alayım yoksa biraz daha para biriktirip Ryzen 5 5500U'lu bir laptop mu alayım? Aralarında 1000 TL fark var.

Valla dostum R3 5300u nasıldır bilmem de R7 3700u'dan hiç memnun kalmadım ben, AMD laptop öneririm de diyemeyeceğim o yüzden.
Ne gibi sorunlarin oldu tek tek yazar misin kanki?
Ben Vega 8 kadar guclu oldugunu ve islemcinin cok guclu oldugunu goruyorum. Almak mantikli geliyor.

Ne gibi sorunlarin oldu tek tek yazar misin kanki?
Ben Vega 8 kadar guclu oldugunu ve islemcinin cok guclu oldugunu goruyorum. Almak mantikli geliyor.

Bir sorun yaşamadım da, performansı tatmin etmedi o anlamda yazdım. 7 yıllık 4702MQ'dan çok da bir farkını göremedim açıkçası. (Oyun ve render) Sıcaklık değerleri iyiydi bir tek, çok ısınan bir işlemci değildi gibi.

Bir sorun yaşamadım da, performansı tatmin etmedi o anlamda yazdım. 7 yıllık 4702MQ'dan çok da bir farkını göremedim açıkçası. (Oyun ve render) Sıcaklık değerleri iyiydi bir tek, çok ısınan bir işlemci değildi gibi.
Kanki işlemci gücü olarak birbirlerine yakınmış ama harici grafik kartı kullanmıyorsan AMD'nin GPU'su bayağı güçlüymüş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı