Evet arkadaşlar başlıktata yazıldığı gibi CS2 kasmaktan oynanmıyor. CS:GO'yu en yüksek ayarlarda oynayabiliyordum fakat CS2 de bırakın en yükseği en düşükte bile oynayamıyorum. Her türlü ayarı denedim. Çözünürlüğü 640'lara çektim ama işe yaramadı yardımcı olur musunuz? İşlemcim Ryzen 3 5300U. 8 GB RAM'im var.
Gayet güvenilir hocam kurmalı bir yanı yok komudu yazıyorsunuz ve menü geliyor (ayrıca açık kaynak) Tek sıkıntı yaptıktan sonra Windows Önyükleme ekranını açıyor onuda denetim masasından kapatabilirsiniz. Eğer bunla ilgili bir sıkıntı yaşarsanız beni etiketleyebilirsiniz.
Evet arkadaşlar başlıktata yazıldığı glaibi CS2 kasmaktan oynanmıyor. CS:GO'yu en yüksek ayarlarda oynayabiliyordum fakat CS2 de bırakın en yükseği en düşükte bile oynayamıyorum. Her türlü ayarı denedim. Çözünürlüğü 640'lara çektim ama işe yaramadı yardımcı olur musunuz? İşlemcim Ryzen 3 5300U. 8 GB RAM'im var.
Güncelleme: bugün cs2 denedim az buçuk da olsa oynanıyor fakat bir süre sonra fps 20ye kitleniyor bunun sebebi ise laptobun ısınması bakım yaptıracağım fakat aileme anlatamıyorum işte neyse yardım eden herkeze teşekkürler
Güncelleme: bugün cs2 denedim az buçuk da olsa oynanıyor fakat bir süre sonra fps 20ye kitleniyor bunun sebebi ise laptobun ısınması bakım yaptıracağım fakat aileme anlatamıyorum işte neyse yardım eden herkeze teşekkürler
Bu arada CS2 de sık karşılaştığım bir sorun da farenin olduğu yere değil sol tarafına tıklaması yani ben "oyna" butonuna basıyorum oyna butonunun sol tuşuna basıyor
Var mı? Bilmiyorum MSI afterburnardan ayarlıyorum ama yine de ısınıyor
Bu arada CS2 de sık karşılaştığım bir sorun da farenin olduğu yere değil sol tarafına tıklaması yani ben "oyna" butonuna basıyorum oyna butonunun sol tuşuna basıyor