R3100 ve GTX 1660 sistemimin özellikleri

akrepveben

Megapat
Daha fazla  
İyi forumlar,

Sistem özelliklerini yazmadan önce HDD konusunda halen bir sonuca varamadığım için testler eski laptopımın 1 TB 2.5 ınc 540 RPM HDD'si ile yapılmıştır. 500 GB M.2'nin yeterli olmayacağını düşündüğüm için bekliyorum ocak ayında bir kampanya veya Gaming gecesi indirimi yakalarsam 1 TB M.2 istiyorum.

Özellikleri fiyatları ile birlikte yazıyorum. Her şey stock
İşlemci: AMD 3100 - Gittigidiyor 940 TL 6 taksit
Anakart: ASUS A520M-E - İncehesap Gaming gecesi 579 TL + ASUS TUF gamin M3 mouse hediye 15 Ocak'tan sonra yollanacak. Peşin.
Bellek: Viper Patriot 2 X8 3200 MHz - Amazon 1.sini 280 2.sini 250'ye aldım ( mobil uygulama üzerinden amazonapp kodunu yazınca 30 TL indirim) 3 taksit.
GPU: MSI GTX 1660 XS Ventus - Amazon 1955 TL 6 taksit.
Kasa: MSI Mag Forge 100M - Hepsiburada 449 TL 6 taksit RGB kontrolcülü fakat fan çoklayıcı gerekiyor isterseniz 35 TL yede var ben hem moleks hem PWM olan 76 TL'lik olanı aldım.
PSU: Xigmatek tauro 700W 80 + Bronze Full moduler 499 TL Hepsiburada 6 taksit.

Toptal: 5028 TL aralık 21'den sonra toplanmıştır.

Eklenecek olanlar tamamlanınca OC olarak değerleri de paylaşacağım
Snowman T6 henüz kargoda ve Ocak'ta M.2 SSD eklenecek.

Teşekkürler.

cinebench.png
gtx1660.jpg
cinebench.png
gtx1660.jpg
720p.jpg
AIDA64.jpg
1080p.jpg
stress.jpg
prime95.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir şey soracağım; o RAM'lar reyzende çalıştı mı yani çünkü çoğu kişi AMD ile uyumsuzluk problemi var diyor.

Memtest yaptım 1 saat kadar bir sorun çıkmadı ama OC yapınca Prime 95 amcamız kabul etmedi. Beğenmemiş :D ayarları yeniden yapınca OC olarak görselleride ekleyeceğim. 3333'e çıkıyor ama 70'in altına inemedim henüz. Yeni topladığımdan açıkçası vakit yetmedi uzun süren bir işlem.
Ekran kartı ve işlemci stok halde iken 7.5 TL'ye kıyıp time SPY aldık :D. OC olanda yüklenecek.

3d mark stock.jpg

+ 200 MHz Core + 640 MHz bellek OC

3DMark OC.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı