R36S el konsolu alınır mı?

Birkaç ay önce bu konsollardan almayı düşünüyordum sonra şans eseri tabletleri oyun konsollarına çevirme tarzı videolar izledim. Samsung A9 tableti kendim oyun konsoluna çevirdim.

PS1, PS2, PSP, PS Vita
Dreamcast, Genesis, Atari, Gameboy, Gameboy Advance, Gameboy Color gibi birçok eski oyun konsolunun 100'lerce oyun romunu cihaza yükledim.

Bu satılan cihazların çoğu çakma olarak ülkeye geliyor. Ben güvenemediğim için böyle bir yol izledim.
Hangi emülatörleri kullanıyorsunuz? Birde bu el konsollarındaki gibi toplu olarak Rom arşivi indirebileceğimiz kaynak buldunuz mu?

Hangi emülatörleri kullanıyorsunuz? Birde bu el konsollarındaki gibi toplu olarak Rom arşivi indirebileceğimiz kaynak buldunuz mu?

Arayüz olarak tüm oyunların tıpkı el konsollarında kategori olarak gözüktüğü gibi ana bir uygulama kullanıyorum. RetroArch genellikle tüm oyunları çalıştırabilen bir emulatör. Oyunları kendim seçerek yaklaşık 256 GB'lik arşiv yaptım.

Arayüz olarak tüm oyunların tıpkı el konsollarında kategori olarak gözüktüğü gibi ana bir uygulama kullanıyorum. RetroArch genellikle tüm oyunları çalıştırabilen bir emulatör. Oyunları kendim seçerek yaklaşık 256 GB'lik arşiv yaptım.
Teşekkürler. Kapsamlı bir arşiv yapmışsınız. Genelde hangi konsol oyunlarını oynuyorsunuz?

Retroarch'ta PS2 desteği var mıydı? GBA, PSP, PS2 oyunlarını oynamak istiyorum. Birde emülatörleri yüklemeyi nasıl yapıyoruz Retroarch'a?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı