R5 1400 ile RX580 vs R5 1600 ile GTX 1060 Sistem Toplama

Mr Ragnot

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir mağazada hazır sistem buldum da; R5 1400, 8 GB, RX 580, 1 ms 75 HZ Freesync Monitör kombosu mu, R5 1600, 6 GB, GTX 1060, 700 TL'lik bir monitör kombosu mu? Şahsen R5 1400'ün birazcık da olsa darboğazından korkuyorum (YouTube'un yalancısıyım :ıslık:) Bana, her şeyi göze alarak bir tavsiye verirseniz çok güzel olur... Piyasanın yakın zamanda toparlanacağını bilsem kendim toplarım ama bu piyasada iş yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video beni aşırı hayretler içinde bıraktı, Bf 1 ve Gta 5 gibi oyunlarda bazen %70'e çıkıyor CPU kullanımı...

Stokların sıkıntılı olduğu bu dönemde ikisini de alamayacağınız için bekleyin derim. Ayrıca kullanım amacınız ne olacak? Hangi sitede gördünüz o sistemleri? Onların bağlantısını sormuştum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu video beni aşırı hayretler içinde bıraktı, Bf 1 ve Gta 5 gibi oyunlarda bazen %70'e çıkıyor CPU kullanımı...

Bu aşağıdaki de 7700K, İnteli'in en güçlü işlemcisi. Buna bakarsan BF1, GTA5 gibi oyunlar işlemciyi sömüren oyunlar. Yani normal. 7700K ile 1400 kullanımları aynı ise, seçenek belli.(y)

Son düzenleme:
Hocam ben bilerek yazmadım, açıkçası görenin sömüreceğini biliyorum. Siz onları benim alabileceğimi düşünüp yorum yaparsanız sevinirim... Zaten sınırlı sayıda kalmış.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı