R5 1400 ve RX 580 Sisteme Görüntü Gelmiyor

Anakart sorunlu olabilir. Başka bir anakart deneme şansınız var mı?

Merhabalar öncelikle konuyu baştan sona okudum sistemin harddisk SSD monitör ram ile alakası yok speakerdan dit sesi gelmiyor ise tabi eğer geliyor ise ramlerini bir kontrol ettir bir diğer konu bu gibi durumda verilen hata işlemci ile anakart üzerinde geçiyor bios güncelleştirmesi yaptıysanız işlemci ile anakart'da bir çalışma söz konusu olabilir benim size önerim eğer bip sesi gelmiyor ise işlemcinizi kontrol ettirmeniz sorun yoksa anakartı garantiye yollamanız.

Sent from my Lenovo K53a48 using Technopat mobile app

@ZombiQ görüntü gelse deniyeceğim ilk şey olacak fakat hiç bir görüntü alamıyorum.
@Doğukan Gündoğdu bütün parçaları başka bir sistemde denedim fakat ana kartı başka bir sistemde denemeye çalıştığımda onları çalıştırmadı buna göre ana kartta sıkıntı olduğuna kanaat getirdim.Sanırım servise göndericem acaba kaç güne gelicek...

Eski bilgisayarımda aynı sorun banada olmuştu kasa içi normal çalışıyodu ama klavye fare ekran hiçbirinde bi ışık tepki yoktu bilgisayarım eski ve kötüydü ondan bitpazarından 35 tl ye yeni anakart aldım sorunsuz çalıştı muhtemelen anakartındadır sorun bu arada bios pilini söktükten sonra 10 dakika kadar beklemen gerekiyor takmadan önce bi tornavidayı boş pinlerin üzerinde gezdir hala enerji varsa alsın

@kolica kesin çözüm sağlar mı şu anda her parçayı söktüm kutusuna koydum kargocunun gelip almasını bekliyorum 1-2 güne gelicekler sanırım fakat sence denemelimiyim ?

Gönderdiğiniz süre içersinde 3 ila 4 gün sürebilir firmadan firmaya değişiklik gösterebilir.

Sent from my Lenovo K53a48 using Technopat mobile app

@kolica kesin çözüm sağlar mı şu anda her parçayı söktüm kutusuna koydum kargocunun gelip almasını bekliyorum 1-2 güne gelicekler sanırım fakat sence denemelimiyim ?

Anakartı değiştirmek kesin çözüm sağlar ama yerinde olsam biosu pilini söküp 10 dakika bekleyip tekrar takarak denerdim kargoya vermeyr zamanın varsa dene derin

@kolica dediğinizi denemeye tam karar vermişken kapı çaldı ve kargocu ^^

teşekkürler dostlar yardımlarınız için gelişmeleri yazacağım buraya kaç güne geldi ? neler yapıldı ? garantisi olduğu için aynı ürün ile değişim yapıldı mı ? ve geldikten sonra da bildireceğim tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…