R5 1400 ve RX 580 Sisteme Görüntü Gelmiyor

@Shimada Sensei 2 gündür aynı problemi yaşıyorum fakat 2 gündür güç kablosunu çıkarıp güç tuşuna 1 dakika basılı tuttup bağladıktan sonra açılıyordu fakat bunu en az 3-4 kez yapıyordum yani 4. - 5. denemem de oluyordu bugün olmadı...

Kablo ile alakalı sorun olabilir mi ?
Monitör bozuk olabilir mi ?
Bendede aynı sorun olmuştu işlemci fanına ufak kuvvetle bastırdım ve açtım

@stas1f1 dostum güç kablosunu değiştirmeyi denedim monitörün bozuk olduğunu düşünmüyorum onuda test ettim klavye ve farem de ışıklar var normalde açılış sırasında onların ışıkları yanmaya başlar fakat onlarda tepki vermiyor. işlemci fanına bastırdım hafif zorlamadan tekrar açmayı denedim şimdi fakat olmadı.

@stas1f1 dostum güç kablosunu değiştirmeyi denedim monitörün bozuk olduğunu düşünmüyorum onuda test ettim klavye ve farem de ışıklar var normalde açılış sırasında onların ışıkları yanmaya başlar fakat onlarda tepki vermiyor. işlemci fanına bastırdım hafif zorlamadan tekrar açmayı denedim şimdi fakat olmadı.
Peki macun sürülü mü

@stas1f1 dostum bu tür bir sorunun macun ile pek bir alakası olmadığını düşünüyorum çünkü bilgisayar komple start vermiyor açılmıyor fanlar ve kasa içinde ki RGB ledler yanıyor fakat görüntü USB gibi panellerde elektrik yokmuş gibi

Ramlari sök başka pc de test yap
İşlemciyi başka pc de stres testi yap
Hard diski başka pc de test yap
Hdmi kablosunu ( dvi vga falan da olabilir ) başka pc de dene görüntü verecek mi
Monitörü başka pc den dene

@stas1f1
Mönitör denedim
Ramleri denedim
hdmi ile denedim display port ile denedim
hard diski denedim
ssd çıkartıp taktım
RAM leri temizledim silgiyle temizleme gibi bir olayı varmış sanırım

bunları yaparken forumda B350M-A BIOS Güncelleme Sonrası Açılmıyor şöyle bir konu gördüm bu konudakilerin aynısını yaşıyorum ve bende 3 gün önce bios güncellemiştim.
çözüm arıyorum hala help

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı