R5 1500X GTX 1060 sistem 12.000 TL'ye nasıl güncellenebilir?

tek tek satıp almakla uğraşmayım en iyisi komple sistemi satıp yeni sistem satın alayım. artık hazır sistemleri takip etmek gerekicek. 6-7 bin tl ye satarsam en azından hazır sistemlerde sevmediğim parçalar olursa onları yükseltmek için kullanırım. bu sistem 6 yıldır idare ediyor bu şekilde bi 6 yıl daha kullanırım sanırım :)

Ryzen 5 5600 ile Rtx 3060 daha mantıklı geldi bunları dahil eden bir sistem bulmam lazım

Tek tek satıp almakla uğraşmayım en iyisi komple sistemi satıp yeni sistem satın alayım. Artık hazır sistemleri takip etmek gerekecek. 6-7 bin TL'ye satarsam en azından hazır sistemlerde sevmediğim parçalar olursa onları yükseltmek için kullanırım. Bu sistem 6 yıldır idare ediyor bu şekilde bir 6 yıl daha kullanırım sanırım :)

Ryzen 5 5600 ile RTX 3060 daha mantıklı geldi bunları dahil eden bir sistem bulmam lazım

Ben olsam dediğinizi yapmazdım zaten anakart PSU yeterli 5600'ü sorunsuz destekliyor 32 GB RAM alır RX 6700 alırım 3060'dan çok daha iyi bir kart ekran kartı RAM işlemci satarak daha ucuza getirirsin daha sonra ileride komple yenilersin.

arastirmam gerekecek. 2 turlu de mantikli artik hangisi o an daha uyguna gelirse o sekilde yapacam. 5600 ile 3060 da karar kildim. Hepinize tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı