R5 1500X için anakart önerisi

vaermina

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ryzen 5 1500X almayı düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz bir anakart var mıdır? Bide böyle ufaktan bir Led olursa üstünde daha iyi olur. Tercihim MSI dan yana. Çünkü BIOS ekranı hoşuma gidiyor. Ejderha, ışıklı falan...

Arkadaşlar anakart a da fazla para dökmek istemiyorum. Tomahawk modellerini biliyorum. Ama pahalılar. Maksimum 450 TL olursa iyi olur. Bütçe kısıtlıda.

Ama üç anakart arasında kaldım. Bir MSI B350M Bazooka diğeri ise Asus PRIME B350 Plus. Bir tane daha var. O da MSI B350M Gaming Pro. Lakin bu model de 2 adet ram slotu olması bana uymadı. Ben de şey düşünüyorum. Tek kit 16 GB alayım. İlerde upgrade edersem nasıl olsa bir adet daha ram slotum var. Nasıl fikir kötü mü acaba?

Arkadaşlar anakart a da fazla para dökmek istemiyorum. Tomahawk modellerini biliyorum. Ama pahalılar. Maksimum 450 TL olursa iyi olur. Bütçe kısıtlıda.

Ama üç anakart arasında kaldım. Bir MSI B350M Bazooka diğeri ise Asus PRIME B350 Plus. Bir tane daha var. O da MSI B350M Gaming Pro. Lakin bu model de 2 adet ram slotu olması bana uymadı. Ben de şey düşünüyorum. Tek kit 16 GB alayım. İlerde upgrade edersem nasıl olsa bir adet daha ram slotum var. Nasıl fikir kötü mü acaba?
Son olarak şunu da söyliyim. Sistemi İtopya dan toplamak istiyorum ve bazı anakart modellerini gördüm. A320 çipsetli. Bu acaba Intel de H serisi gibimi. Aynı isimlere sahipler. Ama fiyatları daha ucuz. Nedeninin öğrenebilir miyim.

https://www.itopya.com/MSI-A320M-GAMING-PRO-AMD-Cipset-Soket-AM4-DDR4-3200MHzOC-HDMI-Anakart/

https://www.itopya.com/MSI-A320M-BAZOOKA-AMD-Cipset-Soket-AM4-DDR4-2667MHzOC-HDMI-Anakart/

OC yapılabilir. 64GB RAM desteği vardır. M2 SSD yuvası mevcuttur. Ayrıca bildiğim kadarıyla CrossFire desteğide var. LED aydınlatmasıda var diye biliyorum ama şuan tam hatırlayamadım.
Acaba bu bahsettiğiniz model 550 TL olan model mi yoksa bir tane daha var o 400 TL microAtx yapıda o mu?

LG-H815 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı