R5 1500X RX 570 sistem toplama

Qiffy

Kilopat
Yakın zamanda bir sistem kuracağım ancak uyumluluk sorunu yok gibi duruyor ama emin olamadım. Bir de siz bakın. Eğer parçalar uymuyor ise neyin uymadığını söyleyip yenisini önerir misiniz?

Anakart: ASRock AB350M-HDV Soket AM4 AMD B350 micro ATX 90-MXB3P0-A0UAYZ Anakart - Nanokatalog
İşlemci: AMD Ryzen 5 1500X R5 3.5GHz İşlemci - Nanokatalog
RAM: G.Skill Ripjaws V 8GB DDR4 2666Mhz RAM - Nanokatalog
Kasa: TX K3S ATX 1xUSB3.0, 2xUSB 2.0 Bilgisayar Kasası (TXCHK3S) Fiyatı
Harddisk: Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Ekran Kartı: Sapphire AMD Radeon RX 560 Pulse OC 4GB GDDR5 Ekran Kartı - Nanokatalog

Ekran kartında 2 tane seçtim hangisi iyi bilmiyorum hangisi daha iyidir yayın için?

2. ekran kartı: Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G 256Bit GDDR5 (DX12)PCI-E Fiyatı
PSU: Dark 500W Dark Force ATX Güç Kaynağı (DKPS500C1) Fiyatı

Not: Bu fiyata daha iyi ekran kartı öneriniz varsa (canlı yayında işimi görecek) bekliyorum

Bu sistemi Youtube platformu üzerinden canlı yayın yapmak için kullanacağım uyumluluk sorunu var mıdır lütfen hepsini kontrol edin :D

Son düzenleyen: Moderatör:
2. ekran kartı açık ara daha iyidir. Kesinlikle 2. ekran kartını alınız.

Uyumluluk konusunda pek sorun yok ama bir kaç tavsiyem olacak. Öncelikle PSU'yu değiştirmenizi öneririm. O PSU'ya sistem emanet edilmez. 3-5 fazla verip 80 Plus sertifikalı bir PSU almaya bakın. 500-600 Watt yeterli olur. RAM olarak 3000 MHz seçmenizi öneririm. Anakart destekliyor sonuçta. Son olarak da kasayı bütçeniz varsa biraz daha kaliteli bir şey alın derim. Hani performansa etkisi yok ama olmuşken iyisi olsun hesabı.

2. ekran kartı açık ara daha iyidir. Kesinlikle 2. ekran kartını alınız.

Uyumluluk konusunda pek sorun yok ama bir kaç tavsiyem olacak. Öncelikle PSU'yu değiştirmenizi öneririm. O PSU'ya sistem emanet edilmez. 3-5 fazla verip 80 Plus sertifikalı bir PSU almaya bakın. 500-600 Watt yeterli olur. RAM olarak 3000 MHz seçmenizi öneririm. Anakart destekliyor sonuçta. Son olarak da kasayı bütçeniz varsa biraz daha kaliteli bir şey alın derim. Hani performansa etkisi yok ama olmuşken iyisi olsun hesabı.
Psu değiştiririm ancak uyumluluk sıkıntısı yok değilmi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı