Çözüldü R5 3600 sistemde CSM ve Secure Boost hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xherov2

Yoctopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. FACEIT başlayacağım diye girdiğim yolda sonu hüsran oldu. Secure Boost kapalı olduğu için progam hata veriyordu. Ben de açtım CSM kapatıp sonrasın da PC açılıyor fanlar dönüyor ama görüntü vermemeye başladı. RAM söktüm BIOS pilini çıkardım bekledim. CMOS sıfırlama denedim pinlere tornavida yardımıyla ama yine görüntü alamadım. Gigabyte 2H2 anakart işlemci olarak Ryzen 5 3600 ekran kartı olarak RX 580 ASUS kullanıyorum. Yardımcı olur musunuz? BIOS son sürümdü.

Çözüm
@xherov2 Eski de olsa farklı ekran kartıyla deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

1660 ile denicem akşam sorun çözülür mü?

Hocam benim ekran kartında UEFI aktif gözüküyor CPU-Z progamında ne yapacağım yine ayni sorun olmak istemiyorum kuzen uzakta yine gelemebilir yani secureboostu acman lazım FACEIT için SSD GPT burada

Büyük ihtimalle çözülür hocam.

Hocam benim ekran kartında UEFI aktif gözüküyor CPU-Z progamında ne yapacağım yine ayni sorun olmak istemiyorum kuzen uzakta yine gelemebilir yani secure boostu acman lazım FACEIT için SSD GPT burada

Technopat Haberler

Geri
Yukarı