Ali Kaan Kara
Hectopat
- RAM
- Hyperx 4x2 2933 MHz
- SSD veya HDD modeli
- 500GB HDD
- Ekran kartı
- RX 570 4GB
- Anakart
- B450-M
- İşlemci
- Ryzen 5 1500x
PC'mde yavaşlık hissettiğim için hard diskimi test edecek bazı uygulamalar indirmiştim ama hiçbirinde bir problem çıkmadı, sonrasında BIOS güncellemesi yapmak için USB'e dosyaları attım, FAT32 yapmama rağmen asla dosyayı okumadı sistem. Sonrasında ise bilgisayarım açılırken mavi ekran vermeye başladı. Format USB'si ile format atarken bir daha mavi ekran aldım, formatı eninde sonunda gerçekleştirdim fakat yine mavi ekran alıyorum. Minidump dosyalarını şöyle bırakıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu arada sistem bazen RAM'lerin bir tanesini okumuyor, silgiyle silip BIOS pilini çıkartıp başlatma tuşuna hızlıca bastığımda düzeliyor. XMP açtığım için olabileceğini düşündüm kapadım yine aynı şey oldu.
drive.google.com
2 Mavi ekran daha aldım, bu sırada PCnin kendi kendine kapandığı da oldu en sonunda DDU ile ekran kartı driverını sildim çünkü amdkmdag.sys hata koduyla geldi mavi ekran. Diğer 2 dump burada Yeni klasör - Google Drive
Edit: Ram testi yaptım hiçbir hata bulmadı
Bu arada sistem bazen RAM'lerin bir tanesini okumuyor, silgiyle silip BIOS pilini çıkartıp başlatma tuşuna hızlıca bastığımda düzeliyor. XMP açtığım için olabileceğini düşündüm kapadım yine aynı şey oldu.
Minidump - Google Drive

2 Mavi ekran daha aldım, bu sırada PCnin kendi kendine kapandığı da oldu en sonunda DDU ile ekran kartı driverını sildim çünkü amdkmdag.sys hata koduyla geldi mavi ekran. Diğer 2 dump burada Yeni klasör - Google Drive
Edit: Ram testi yaptım hiçbir hata bulmadı
Son düzenleme: