FurthestEagle
Megapat
Daha fazla
Eğer anlık takılma-stutter yaşamıyorsan ne mutlu sana. Intelin 4C/4T'leri güzel cpulardır. Kolay darboğaz yapmazlar ancak ben şahsen 6C/12T tadını 1 kere aldıktan sonra asla geri dönemem. Arkada browserda 10 tab açık, oyun açık ve kayıt alabiliyorum. Bu 4C zamanında bir lüks iken şimdi normal hale geldi. Yani teknoloji bir adım daha ileri gitti benim için.Benim için değil, genel anlamda hala kapanmadı. Bunun tartışmasını yapacak değilim seninle. Gerçekler ortada, hala i5 7500 + GTX 1060 ikilisiyle Battlefield 1 64 kişilik Online sunucular da dahil olmak üzere piyasadaki birçok oyunu rahatlıkla oynayıp darboğaz yemiyorsam bahsi geçen devir kapanmamıştır ki istediğin test videosunu da açıp YouTube üzerinden inceleyebilirsin. 4C/4T devrinin kapanmasına az bir süre (maksimum 2 veya 3 yıl) kaldığı da gerçek, bunu inkar etmiyorum, ancak 4C/8T'ler daha uzun süre dayanacaktır. O milletin bakış açısı da beni ilgilendirmiyor, nesnel gerçeklikle bağdaşan reel ve objektif testlerle kullanıcı deneyimlerine bakarım ben, fazla lafa da gerek yok.