R5 1500X ve RX 580 sistem toplama

Lactuca' nın önerdiği sistemden SSD çıkarılıp; Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi bu ekran kartı alınırsa fiyat ₺4256 oluyor.
Sistem cidden sağlam performans sağlar ancak daha monitör dahil olmadığı için sizi bir hayli zorlar diye düşünüyorum. Eğer alabilirim derseniz böyle tavsiye ederim.

Anladığım kadarıyla rahat rahat yayın yapabileyim ve YouTube videoları yüklemek benim için zor olmasın diyorsunuz.
O halde R5 1600 daha iyi bir tercih olacaktır. GTX 1060'da RX 580 stoğunun bulunmaması sebebiyle tam da size göre. Zira hem CUDA çekirdekleri ile hızlı video işleme hem de ShadowPlay ile kayıt yapabilme sizin işinizi kolaylaştırır. Farklı sitelerden alınabilirse şöyle bir şey önerebilirim.

Amd Ryzen 5 1600 3.6/3.4GHz 19MB AM4 65W İşlemci Amd 890₺

Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi 410₺

Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2B3000C15R 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Kırmızı Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com 566₺

Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi 1210₺

Corsair Carbide Spec-01 Red LED Gaming Kasa (CC-9011050-WW) Kasa 209₺

THERMALTAKE SP 550W APFC 12cm Fanlı 80+ Bronze PSU SP-550PCBEU En Uygun Fiyatlarla Bilisimport.com'da 263₺

ADATA SSD 128 GB SU800 2.5 inç Sata 6 Gb/s 3D NAND ASU800SS-128GT-C 269₺

Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi 188₺

Biraz daha zorlarsan SU800 256 GB bile alabilirsin.

Anakartı bununla değiştirse iyi olur.

Vay beee. Akakçede nanokatolog da gösteriyordu ama. Neyse. Kesinlikle o anakart daha iyidir.
Düzettim, teşekkürler.

Lactuca' nın önerdiği sistemden SSD çıkarılıp; Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi bu ekran kartı alınırsa fiyat ₺4256 oluyor.
Sistem cidden sağlam performans sağlar ancak daha monitör dahil olmadığı için sizi bir hayli zorlar diye düşünüyorum. Eğer alabilirim derseniz böyle tavsiye ederim.

@Xample-47 hocamın önerisine ne diyorsunuz hocam @Pantheon @Lactuca yarın bütün dediklerinizi dikkate alarak yeniden sistemi toplayacam zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler. Hayırlı sabahlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı