R5 1600-1050 Ti sistemde düşük GPU kullanımı

FlexT

Hectopat
Neredeyse her oyunda yaşıyorum sadece bir oyunda değil. İşlemcim %30 ve %50 arası gezinirken, ekran kartım %60 ila %80 arası kullanıyor. Nadiren %100 kullanıyor. İşlemcin darboğaz yapıyor olabilir diyeceksiniz o yüzden sistemimi yazayım ona göre konuşalım.

Ryzen 5 1600 AF, ASUS GTX 1050 Ti, 16 GB 3200MHz RAM, 500 GB m2.SSD 2400 MB okuma 1750 MB yazma, A320M h 3200MHz anakart ve 500W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
E-spor oyunları oynadığınızı düşünüyorum. O tarz oyunlarda çok yüksek GPU kullanımı göremeyebilirsiniz. İşlemcinin darboğaz yapma ihtimali olduğunu sanmıyorum. R5 1600 AF + 1660S sistemler darboğaz neredeyse olmaksızın (%0-5) toplanabiliyor.

GPU kullanımını yükseltmek istiyorsanız grafik ayarlarını en üste çekebilirsiniz. Besleyecektir işlemciniz.

Son düzenleme:
E-spor oyunları oynadığınızı düşünüyorum. O tarz oyunlarda çok yüksek GPU kullanımı göremeyebilirsiniz. İşlemcinin darboğaz yapma ihtimali olduğunu sanmıyorum. R5 1600 AF + 1660S sistemler darboğaz neredeyse olmaksızın (%0-5) toplanabiliyor.

GPU kullanımını yükseltmek istiyorsanız grafik ayarlarını en üste çekebilirsiniz. Besleyecektir işle
Sağolun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı