Sistem her şeyiyle GTA 5 için yeterli. FiveM de işlemci ve bellek kullanmayı seviyor, bunda da sorun yok. FiveM'i de rahat oynarsın. Neden yetmez demişler ki?
Sistem her şeyiyle GTA 5 için yeterli. FiveM de işlemci ve bellek kullanmayı seviyor, bunda da sorun yok. FiveM'i de rahat oynarsın. Neden yetmez demişler ki?
İşlemcim o kadar da eski değil bence ayrıca FiveM de aman aman bir oyun değil
ASUS Prime B450M K 2, R5 1600, 16 GB DDR4 3200 MHz RAM, Kingston Fury ASUS GTX 750 Ti 2 GB OC. Bu sistemde FiveM oynayabilir miyim? 1920x1080 düşükte?
İşlemcim o kadar da eski değil bence ayrıca FiveM de aman aman bir oyun değil bu işlemci RDR2'yi ultrada çok rahat açıyor.
Aşağıya GTA 5 ve FiveM videolarını bıraktım. Yorum senin.Bilemiyorum hocam vallahi.
Var ve 10 FPS falan oynatmıyor. Bilgi olmadan yorum yapmayalım.GTX 750 Ti diye bir kart var mı bilmiyorum fakat bence 10 FPS güzel bir deneyim yaşatır gibi![]()
Çok komiksn sen heGTX 750 Ti diye bir kart var mı bilmiyorum fakat bence 10 FPS güzel bir deneyim yaşatır gibi![]()
Çoğu zaman sunuyla ve sunucudaki scriptlerle alakalı. Phenom II X4 945'le Impulse99 gibi sunucularda akıcı oynayabiliyordum.FiveM ekran kartından ziyade işlemciyi kullanan bir oyun 2600 bile droplanıyor Technopat kanalında mevcut videosu.
Çoğu zaman sunuyla ve sunucudaki scriptlerle alakalı. Phenom II X4 945'le ımpulse99 gibi sunucularda akıcı oynayabiliyordum.
Bendeki duruyor hala. Geçenlerde tozunu aldım tekrar çalıştırdım. GT 730 taktım. Depolama bulursam GTA 5 indireceğim.Ah be Phenom 2 X4 965 vardı bende de anakartla birlikte 650ye sattım geçen kutuluydu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.