R5 1600 750 Ti sistem FiveM kaldırır mı?

Sistem her şeyiyle GTA 5 için yeterli. FiveM de işlemci ve bellek kullanmayı seviyor, bunda da sorun yok. FiveM'i de rahat oynarsın. Neden yetmez demişler ki?

ASUS Prime B450M K 2, R5 1600, 16 GB DDR4 3200 MHz RAM, Kingston Fury ASUS GTX 750 Ti 2 GB OC. Bu sistemde FiveM oynayabilir miyim? 1920x1080 düşükte?

GTX 750 Ti diye bir kart var mı bilmiyorum fakat bence 10 FPS güzel bir deneyim yaşatır gibi

İşlemcim o kadar da eski değil bence ayrıca FiveM de aman aman bir oyun değil bu işlemci RDR2'yi ultrada çok rahat açıyor.

FiveM ekran kartından ziyade işlemciyi kullanan bir oyun 2600 bile droplanıyor Technopat kanalında mevcut videosu.

Bilemiyorum hocam vallahi.
Aşağıya GTA 5 ve FiveM videolarını bıraktım. Yorum senin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 750 Ti diye bir kart var mı bilmiyorum fakat bence 10 FPS güzel bir deneyim yaşatır gibi
Var ve 10 FPS falan oynatmıyor. Bilgi olmadan yorum yapmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…