BobMarleyMemo
Femtopat
Daha fazla
Merhaba Technopat üyeleri sistemimdeki parçaları ekran kartı harici değiştirmek istiyorum.
Şu an kullandığım ekran kartım bu
www.asus.com
Anakartım bu
www.sinerji.gen.tr
Şu anki işlemcim
AMD Ryzen 5 1600 acayip şekilde darboğaz yapıyor.
İstediğim işlemci bu
AMD Ryzen™5 100-100000065BOX Soket AM4 + Wraith Stealth 3.8GHz 32MB 65W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Anakartta bu
www.vatanbilgisayar.com
Sizce darboğaz sıkıntısı devam eder mi? Veyahut bi sorun yaşar mıyım? Ayrıca ekran kartım bu anakart ile uyumlu mudur?
Şu an kullandığım ekran kartım bu
DUAL-RX580-4Gï½Ekran Kartıï½ASUS Türkiye
Amiral gemisi ekran kartlarından türetilen geliÅmiÅ soÄutma teknolojilerini kullanan ASUS Dual serisi, en saf haliyle en yeni oyun deneyimini sunar. Dengeli bir sistem için mükemmel seçim.
www.asus.com
Asus Prime A320M-F 3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart
Asus Prime A320M-F 3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
AMD Ryzen 5 1600 acayip şekilde darboğaz yapıyor.
İstediğim işlemci bu
AMD Ryzen™5 100-100000065BOX Soket AM4 + Wraith Stealth 3.8GHz 32MB 65W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Anakartta bu
MSI B550M PRO Amd B550 Soket AM4 DDR4 4600(O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B550M PRO Amd B550 Soket AM4 DDR4 4600(O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sizce darboğaz sıkıntısı devam eder mi? Veyahut bi sorun yaşar mıyım? Ayrıca ekran kartım bu anakart ile uyumlu mudur?