R5 1600 AF - 5700 XT sistem Microsoft Flight Simulator 2024 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
RAM
16G DDR4 3000
Ekran kartı
XFX Radeon RX 5700 XT Thicc III
İşlemci
R5 1600 AF
Selamlar, Game Pass aldım ve Flight SIM 2024 oynamak istiyorum fakat kaç FPS alacağımı kestiremiyorum, ortalama kaç alırım sizce?

Edit: Monitörüm 1080P ve daha önce 2020 oynamıştım bana grafik açısından gayet yeterli gelmişti yani grafikleri sonuna kadar açma gibi bir amacım yok. Orta ayar civarı oynasam ve 35-45 FPS civarı olsa yeter. Aylardır 24-25 FPS X-Plane 11 oynadıktan sonra yağ gibi gelir.

Selamlar, Game Pass aldım ve Flight SIM 2024 oynamak istiyorum fakat kaç FPS alacağımı kestiremiyorum, ortalama kaç alırım sizce?

Edit: Monitörüm 1080P ve daha önce 2020 oynamıştım bana grafik açısından gayet yeterli gelmişti yani grafikleri sonuna kadar açma gibi bir amacım yok. Orta ayar civarı oynasam ve 35-45 FPS civarı olsa yeter. Aylardır 24-25 FPS X-Plane 11 oynadıktan sonra yağ gibi gelir.

Hocam kendiniz girip test etseniz daha iyi olur. Pek emin değilim.

Hocam kendiniz girip test etseniz daha iyi olur. Pek emin değilim.
Denedim ilk girdiğimde orta ayarlarda FSR 3 açıkken 50-70 arası veriyordu sonraki girişimde 35'in üstüne çıkmadı ve oyun sanki 35 FPS değil de 15 FPS gibi hissettiriyordu anlamadım gitti. 2020'yi çok oynamıştım ama bu oyunun temel çalışma mantığı farklıymış her şeyi streaming üzerinden yani buluttan alıyor oyunu tam anlamıyla bilgisayara indiremiyorum bu yüzden de CPU ve RAM kullanımı dolup taşıyor. Yeni uçaklar ve türkçe hava trafik kontrolörü çok güzel fakat indirdiğime pişman oldum.

Edit: AMD Shader cache'i sıfırladıktan ve FS 2024 Rolling Cache ayarını 16 GB'tan 24 GB'a çekince FPS sabit 50-60 arası oldu fakat FSR 3 Frame Gen.'i kapatınca 30 oluyor tabi. Görsel olarak hiçbir bozulma vs. olmadan 30 FPS kazanmak çok güzel bir şeymiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı