R5 1600 AF 92 derece oluyor

Adnan31

Femtopat
Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba saçma sapan "Yok sıvı soğutucu al, yok sürücün ne?" gibi saçma sapan şeyler yazacaklar yazmasın. Dediğim gibi çok ısınıyor. Boşta 37 gibi bir şeydi stress test yapıyorum CPU Z 92 falan durduruyorum. Daha da artar hızla gıdiyor kapanmasın diye durduruyorum internet de fazla v diyorlar ama anakartım A320 v değerlerini değiştiremiyorum.
Ekleme: Bir anda 57 normal Google da 65 bir anda 1 saniyede böyle değişimler oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o niye öyle ya ben alalı 1 yıl oldu hatta 1 yıldan fazlada olmuştur RTX 2060 ile çalışıyor o kadar ısınmadı yani 1 yıldan fazladır işlemciye macun falan sürmüyorum OCCT testine soktuğumda en fazla 82'yi gördü onda bir sıkıntı var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı