R5 1600 AF için soğutucu önerisi

aliköse

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Matbaa
Wraith prism kullanıyorum. Sıfır olarak sahibinden vs. bulabilirsin. Renkleri bayağı iyi ve çok fazla modu var.
Kendi uygulamasından kontrol edebilirsin, Gigabyte ile de oluyor ama kendi uygulamasında daha fazla mod var.

O.C. yapmayacaksan Stock soğutucu yeterli.

Odam bayağı küçük halı yatak vs çok fazla eşya var ve biraz sıcak sanırım. Kasam da PC masasının kasa için yapılmış bölümünde yanları kapalı arka ve önü tamamen açık kasa markam Corsair specdelta RGB boşta 45-50 arası çalışıyor arka planda yani sağ alt bölümde ise 12 uygulama açık ancak kapatınca da pek fark etmiyor.

Bütçe yeterse ben de bunu öneririm.

Cooler Master Hyper H410R
RGB Diyor ama rgb fusion ile kontrol edebilir miyim ?

Wraith prism kullanıyorum. Sıfır olarak sahibinden vs. bulabilirsin. Renkleri bayağı iyi ve çok fazla modu var.
Kendi uygulamasından kontrol edebilirsin, Gigabyte ile de oluyor ama kendi uygulamasında daha fazla mod var.
Hocam prism bende de var 1600 AF de kullanıyorum. Yükte 67 dereceyi geçmedi OCCT 10 dakikalık testtte. Sormak istediğim ayrı bir şey var programından fan hızını ayarlayabiliyoruz. Benim 3.kademede duruyor genelde, sizde öyle mi kullanıyorsunuz ?

Hocam ben yine de Arctic öneririm. F/P bir hava soğutma. 1000 lira altı sıvı soğutmalar ile vs atabiliyor. İçinden Arctic MX4 termal macun da çıkıyor. RGB için F/P ürünü harcamayın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…