R5 1600 AF İşlemci montajı

İnperial

Hectopat
Merhaba, R5 1609 af işlemcin elime ulaştı, işlemciyi başarıyla oturttum ancak fanı takmadım fanı çıkarıyorum işlemci ile fan biraz yapışmıştı arasında hava kalmadığı için sanırım bende fanı çıkarttım işlemci de bir sorun olur mu işlemci yuvasında şu anda bir aksilik gözükmüyor gibi macun işlemcin üzerinde sadece.

Stok soğutucunun üzerinde termal macun hazır olarak gelir. Düzgünce üzerine oturtup bağlantılarını yapın.

Stok soğutucunun üzerinde termal macun hazır olarak gelir. Düzgünce üzerine oturtup bağlantılarını yapın.

Biraz acemi olduğumdan dolayı yapamadım yarın tecrübeli birine götüreceğim o montaj edecek işlemciye bir zarar olmuşumdur sizce baktığımda yuvasında duruyor.

Bir şey olmamıştır, sadece soğutucu üzerindeki termal macun dağılmış olabilir. O da çok önemli değil zaten yenisini sürersiniz.

Technopat YouTube kanalında toplanmış 1600 AF sistemden yardım alabilirsin.

Video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler, ancak takarken elim titriyor yani el işim pek iyi değil 1 gün sabredeceğim artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…