R5 1600 AF RX 570 sistem nasıl?

umutbozkurt078

Centipat
Böyle bir sistem alacağım. Sizce nasıl? 2.el sistem bu arada.
CPU: Ryzen 5 1600 AF.
GPU: Sapphire Nitro RX570 4 GB 256 Bit.
Anakart: A320M S2H.
RAM: Neo Forza Black faye 8 GB DDR4 3000 MHz sogutuculu PC bellek.
PSU: Rampage RMP-500W.
Sizden kasa önerisi istiyorum sadece arkadaşlar, bir de sistem nasıl olmuş değerlendirirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız gayet iyi ve oyunlarda güzel bir performans alabilirsiniz. Ancak ilerleyen zamanlarda 8 GB RAM yerine 16 GB RAM ve R5 1600 AF yerine R5 2600 işlemci kullanırsanız en iyi performansı alabilirsiniz. Aynı ekran kartından kullanıyorum ve memnunum.

Hocam PSU güven vermiyor saatli bomba desek yeridir. Saatli bombadan tek farkı ne zaman patlayacağını söylememesi ki bu daha kötü.
Bilgisayarınız gayet iyi ve oyunlarda güzel bir performans alabilirsiniz. Ancak ilerleyen zamanlarda 8 GB RAM yerine 16 GB RAM ve R5 1600 AF yerine R5 2600 işlemci kullanırsanız en iyi performansı alabilirsiniz. Aynı ekran kartından kullanıyorum ve memnunum.

Hocam işlemcilerin performansları neredeyse aynı değişime gerek yok.

HızlıCevap olacağınıza DoğruCevap olun bence. PSU resmen C4 ve iyi diyorsunuz. Ayrıca R5 1600 AF gayet güçlü bir işlemci R5 2600 ile yarışabilir.

PSU evi höpürdetebilir kalitesiz. Bunun dışında 1600 AF artık "0" stokları kalmadı denilebilir ve iyi bir işlemcidir 2600 gücünde fiyatına göre 2600 yerine tercih edildiği için stoklar kalmadı zaten. Ekran kartı da şu zamanlarda alınabilecek optimal giriş seviyesi denilebilir.

İşlemciyi yükseltmenin sana ne faydası dokunacak ekran kartını yeterince besleyeceğini düşünüyorum.

Hocam onu yazmayı unutmuşum 16 GB RAM olacak 2 adet alacağım parçadan.
Hocam PSU güven vermiyor saatli bomba desek yeridir. Saatli bombadan tek farkı ne zaman patlayacağını söylememesi ki bu daha kötü.

Hocam işlemcilerin performansları neredeyse aynı değişime gerek yok.

Peki bana uygun fiyatlı bir PSU ve işlemci için soğutucu önerir misiniz.
Birşey daha eklemek istiyorum sistemin şu anki fiyatı 2600 küsur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı