R5 1600 AF sisteme kesintisiz güç kaynağı önerisi

nilelle

Megapat
Daha fazla  
Selam, bilgisayarıma yeni ekran kartı (RTX 2060) aldıktan sonra oyunlarda reset atma, görüntü gitmesi gibi sorunlar çıktı. Kartta veya PSU'dan sorun olduğunu düşündüm ama ikisi de değilmiş. Bilgisayarcı da test ettik hiçbir sorun çıkmadı. Evdeki elektrik sisteminde bir sıkıntı olabileceğini söyledi, kesintisiz güç kaynağı almam gerekiyormuş.

Nasıl bir şey almam gerek? İnternette okuduğum kadarıyla belli bir süre kullanılan bir şeymiş. Benim hep bununla kullanmam gerekiyor sanırım galiba. Pek anlayamadım.

Sistemim:
ASRock AB350M anakart.
AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci.
Gigabyte RTX 2060 Windforce.
12 GB 2666 MHz DDR4 RAM.
FSP 650W PSU.
WD 1 TB hard disk.

Selam, bilgisayarıma yeni ekran kartı (RTX 2060) aldıktan sonra oyunlarda reset atma, görüntü gitmesi gibi sorunlar çıktı. Kartta veya PSU'dan sorun olduğunu düşündüm ama ikisi de değilmiş. Bilgisayarcı da test ettik hiçbir sorun çıkmadı. Evdeki elektrik sisteminde bir sıkıntı olabileceğini söyledi, kesintisiz güç kaynağı almam gerekiyormuş.

Nasıl bir şey almam gerek? İnternette okuduğum kadarıyla belli bir süre kullanılan bir şeymiş. Benim hep bununla kullanmam gerekiyor sanırım galiba. Pek anlayamadım.

Sistemim:
ASRock AB350M anakart.
AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci.
Gigabyte RTX 2060 Windforce.
12 GB 2666 MHz DDR4 RAM.
FSP 650W PSU.
WD 1 TB hard disk.

Benim bildiğim kesintisiz güç kaynağı ile sınırsız kullanamazsın ki kesintisiz güç kaynakları çok pahalı diye biliyorum o yüzden evdeki elektrik sistemini düzeltin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı