pc.mitoloji
Megapat
Ryzen 5 1600 AF ve G.Skill Ripjaws V 8 GB 3200MHz DDR4 CL16 RAM için anakart önerisi almak istiyorum. RAM'leri 3200 MHz sıkıntısız kullanabileceğim bir şekilde, işlemci OC düşünmüyorum.
Ryzen 5 1600 AF ve G.Skill Ripjaws V 8 GB 3200MHz DDR4 CL16 RAM için anakart önerisi almak istiyorum. RAM'leri 3200 MHz sıkıntısız kullanabileceğim bir şekilde, işlemci OC düşünmüyorum.
1600 AF sisteme 9500 liralık anakart önermekte iyiymişYada![]()
Asus ROG CROSSHAIR VIII EXTREME AMD AM4 DDR4 E-ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus ROG CROSSHAIR VIII EXTREME AMD AM4 DDR4 E-ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Asus Prime A320M-R AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime A320M-R AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus Prime A320M-R AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bütçe 500 TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.