R5 1600 AF ve GTX 1660 Super için Anakart Önerisi

Sinerji.gen.tr'de topladım. Bu sitenin fiyatları genele göre ya uygun ya da aynı oluyor.
Atladığım birşey varsa söyleyin ayar çekeriz.🙂
Screenshot_2020-05-09-16-15-40-280_com.android.chrome.jpg

Sinerji'de sepete eklediğinizde fiyat olarak sepet toplam fiyatını bsz alın. Çünkü tekil ürünlerin fiyatı KDV hariç yazıyor.

Sinerji.gen.tr'de topladım. Bu sitenin fiyatları genele göre ya uygun ya da aynı oluyor.
Atladığım birşey varsa söyleyin ayar çekeriz.🙂
Eki Görüntüle 558144

Sinerji'de sepete eklediğinizde fiyat olarak sepet toplam fiyatını bsz alın. Çünkü tekil ürünlerin fiyatı KDV hariç yazıyor.

Öncelikle uzun süreli ilgi alakanız için teşekkür ederim son olarak bu parçaları güvenerek yaptığınızı düşünüyorum kasa soğutması olsun güç kaynağının sağlam olmasi gibi (piyasada çok fazle pert güç kaynağı var) ve anakarta bios güncellemesi gibi herhangi bir islem yapmalımıyım yoksa tak çalıştır devam mı 😇
Konuyla alakasiz ama bi soru daha sormak istiyorum kurulu bir sistem var arkadasimin ben ekran kartimi test etmek istiyorum onun pc den ekran kartini sokup benimkini taksam herhangi bir islem gerekiyormu

Son düzenleme:
Öncelikle uzun süreli ilgi alakanız için teşekkür ederim son olarak bu parçaları güvenerek yaptığınızı düşünüyorum kasa soğutması olsun güç kaynağının sağlam olmasi gibi (piyasada çok fazle pert güç kaynağı var) ve anakarta bios güncellemesi gibi herhangi bir islem yapmalımıyım yoksa tak çalıştır devam mı 😇
Konuyla alakasiz ama bi soru daha sormak istiyorum kurulu bir sistem var arkadasimin ben ekran kartimi test etmek istiyorum onun pc den ekran kartini sokup benimkini taksam herhangi bir islem gerekiyormu
Tabi ki hepsine dikkat ettim. Güç kaynağı Thermaltake gibi markalar için güç kaynağı üreten güvenilir bir firmadır, şüpheniz olmasın. Forumda da aratıp teyit edebilirsiniz.

Kasada 4 adet fan olması ve önünün mesh yapıda hava alabilir olması en önemli kriterdir. Fanların ışıkları değişmiyor veya farklı şekilde yanmıyor ama fanları bunu ilerde kolayca değiştirebilirsiniz.

Anakart 2. nesil Ryzen ile uyumlu geliyor işlemcinizi takıp kullanabilirsiniz. (Hatta 3. nesille bile uyumlu gelebilir.) yinede sistemi tam anlamıyla kurduktan ve windows yükledikten sonra tüm sürücü ve bios güncellemelerini yapın.

Ekran kartı sürücüsünü kuracaksınız. Başka bir işlem yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı