Sistemim bu şekildedir, asıl sorun bu sisteme sahip insanlar 60 ila 90 FPS alırken ben 9-20 FPS arası alıyorum. Oyun grafikleri konusunda denemediğim kalmadı, ne yaparsam yapayım sonuç değişmiyor. Oyun kesinlikle korsan değildir. Bu arada Windows 10 kullanıyorum, orijinal olup olmadığı hakkında bir bilgim yok ve performans arttırayım derken çok kurcaladım yani affedersiniz içine sı*tım resmen. Baştan temiz orijinal bir Windows 10 kursam faydası olur mu sizce? Tüm sürücülerim, her şeyim güncel bu arada.
Temiz bir Windows 10 kurun, ekran kartı sürücüsünü sitesinden yükleyin. Chipsetleri el ile güncelleyin, BIOS güncel mi kontrol edin. Birde PSU modelini belirtir misiniz ?
Temiz bir Windows 10 kurun, ekran kartı sürücüsünü sitesinden yükleyin. Chipsetleri el ile güncelleyin, BIOS güncel mi kontrol edin. Bir de PSU modelini belirtir misiniz?
Temiz bir Windows 10 kurun, ekran kartı sürücüsünü sitesinden yükleyin. Chipsetleri el ile güncelleyin, BIOS güncel mi kontrol edin. Bir de PSU modelini belirtir misiniz?
Temiz format + son update güncellemeleri + en güncel ekran kartı driveri + nihai performans modu. Bu dörtlüden sonra hala öyle ise bir sıkıntı var demektir.
Temiz format + son update güncellemeleri + en güncel ekran kartı driveri + nihai performans modu. Bu dörtlüden sonra hala öyle ise bir sıkıntı var demektir.