R5 1600 AF ve RX580 sistem toplama

furkan5665

Decapat
  • Ryzen 5 1600 12nm işlemci
  • ASUS Prime A320M-F anakart
  • Apacer panter 8 GB 3000 MHz RAM
  • ASUS Dual RX580 4 GB
  • Adata 480 GB SSD
  • Gamepower Wraith kasa (650 Watt PSU)
İncehesap'tan aldım 2850TL'ye, sizce iyi mi? Bu paraya daha iyisi olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower kasa ve PSU vasat, Adata SU serisi bir SSD ve kronik sorunlu. ASUS Dual serisi ısınan bir seri, onun yerine GTX 1650S alınabilirdi. Geri kalan kısımda B450'da alınabilirdi, fazla giriş seviyesi kalmış. Bu paraya iyisi olmasa bile kaliteli parçalar olurdu.

Daha iyisi olamazdı. @enes.wtp Arkadaş söylediklerinde haklı ancak 2850 TL'ye kaliteli parçalar kullanılarak RX 580 sistem dizilemezdi.

Benim şahsi tercihim RX 570'li sistem alıp diğer parçalara gereken önemi vermek olurdu.

Psu +80 sertifikalı ama

CPU 12nm ise iyi bir artı. Anakartı B450 gibi bir şeyler alsaydın daha iyi olurdu. Kasa ve PSU düşük kalmış. Ram markasını pek duymadım ama sorun çıkarcağını çok sanmam.

Psu +80 sertifikalı ama.
Korumaları önemli, kullanılan kapasitörler, PCB kalitesine kadar kalite arz etmesi gerek ama Gamepower'da hiçbiri bulunmamakta. Apacer markası yabancı ülkede fazla satışı olan ve genelde F/P bilgisayarlarda kullanılır, yani alınır.

Gamepower yerine VX500 bile daha kaliteli. A320 göz ardı edilir ama güç kaynağını edemeyiz, RX 570 alırdınız, 10 FPS az gelirdi ama sistem kaliteli olurdu.

Bütçeniz ne kadar? Ryzen 5 1600 AF ve RX580 sistem bende de var. Bütçe belirtirseniz daha rahat yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…