coolishemre
Centipat
Daha fazla
Doğrudur hocam. Ancak o fazladan FPS'i almak için darboğaz yapmayan bir işlemci olmalı. İmkanım varken daha fazla FPS alamamak beni rahatsız eder açıkçası.
Bu sistem F/P olarak daha mantıklı gözüküyor. Tabii Ryzen 5 3600'ü i5 10400F e tercih ederim ama öyle bir dengi yok bu sistemin.
Olmaz. İ5 10400F 3060 ile de darboğaz yapmaz.Bu sistemi alsam darboğaz falan olmaz değil mi hocam.
Peki hocam biraz daha fark verip bu sistemi almak daha mı iyi olur.
ULTIMA-10400F / INTEL i5-10400F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-10400F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. INTEL i5-10400F işlemci, ASUS DUAL RTX 2060 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Performax PSUben oyumu alınmazdan yana kullanıyorum sadece ekran kartı ve işlemci sizi yanıltmasın. PSU kaliteli olmadıktan sonra ekran kartı isterseniz 3090 olsun nafile. Ya da o sistemi aldıktan sonra PSU'yu satıp değiştirin.
Peki hocam önerebiliceginiz sistem var mıdır?
Hazır sistem alırken psu gibi diğer elementlere nazaran daha düşük fiyatlı bir parça çok önemli değil bence. Kronik sorunlu bir parça olmadığı sürece bir süre kullanır sonra performansından sesinden vb. memnun kalmazsanız değiştirirsiniz. Ama bence bir sorun olmaz.Performax PSUben oyumu alınmazdan yana kullanıyorum sadece ekran kartı ve işlemci sizi yanıltmasın. PSU kaliteli olmadıktan sonra ekran kartı isterseniz 3090 olsun nafile. Ya da PSU'yu satın aldıktan sonra satıp değiştirin.
Aynısını yapardım.Rtx 2060 1660ti karşısında kesinlikle bayağı öndedir. Ancak 2060lı sistemde kullanılan r5 1600af ile darboğaz yapar. Sizin yerinizde olsam ya o sistemi alır işlemciyi r5 3500x/3600 ile değiştirirdim. Ya da diğer sistemi alıp ileride ekran kartını rtx 3060 gibi daha üst bir kart ile değiştirmeyi düşünürdüm.
Net bir bütçe verirseniz bakabilirim ama tahminimce maksimum 10k TL bütçeniz var.
Arkadaşlar, hazır sistem alacağım bu iki sistem arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir? Oyun için performansı hangisinin daha iyi olur ya da bu fiyata daha iyi bir sistem var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum.
MANTIS-1660Ti / INTEL i3-12100F / ASUS TUF GeForce GTX 1660 Ti EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-1660S sistemimiz GTX 1660 Ti ekran kartından gücünü alırken yanında 512GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.www.gaming.gen.tr
ULTIMA-1600 / AMD Ryzen 5 1600 AF / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-1600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. AMD Ryzen 5 1600af işlemci, ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Hazır sistem alırken PSU gibi diğer elementlere nazaran daha düşük fiyatlı bir parça çok önemli değil bence. Kronik sorunlu bir parça olmadığı sürece bir süre kullanır sonra performansından sesinden vb. memnun kalmazsanız değiştirirsiniz. Ama bence bir sorun olmaz.
Maalesef hocam bütçem maksimum 9K önerirseniz sevinirim.