R5 1600 AF yanına RX 6600 veya 6600XT alınır mı?

Yiğit_17

Hectopat
Yer
Ankara/Gölbaşı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 4.4 GHz
Powercolor hellhound RX 6600
Fury beast 16gb 3200MHZ x1
Kioxia exceria G2 1TB
Gigabyte B450M-K
MSI MAG A600DN
Redmi Note 11 Pro
Meslek
Öğrenci
Merhaba, halihazırda elimde RX 580 var ve bu yaz sonu elimdeki karti da satıp, bu iki modelden birini almayı düşünüyorum. Kullanan kişiler varsa deneyimlerini anlatabilir mi? NVIDIA'ci arkadaşlar hemen gelip şu modeli al, NVIDIA daha iyi gibi şeyler yazmayın. Bütçem sınırlı oldugundan, AMD alıyorum ve AMD'nin yeni kartları güzel ve performanslı.

Not: Ryzen 5 1600 AF ve 500W PSU'ya sahibim 2. el alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Azıcık darboğaz yapar.

Oc yaparsan hisstemezsin

Dostum Nvidia fanboy değilim ama bu kartlara 7-8 bin verecegime, biraz daha diş sıkar, 2 bin TL daha Ekler 4060 alırım daha mantıklı bir alışveriş olur. Ama illa ki 6700xt diyorsan wattman hataları 6800-xt altı serilerde bir nebze çözülmüş durumda ama hala problemler var. Yani, 6800 altı kart alacaksan Rus ruleti oynadığını bilerek al, xfx markası AMD'nin yapı taşıdır, alacaksan da xfx özellikle merc serisi alabilirsin.

Alabilirsin pek sıkıntı olmaz ileride işlemciyi yükseltirsin tabii ki ideal bir performans için.

@Pardish0Nn ikinci el alacağını söylüyor bu durumda 4060 hiçbir şekilde değmez. Ben 6600 XT'yi geçen ay 4500 TL'ye sattım konu sahibi de bu civarda ya da altına bulabilir.

Alabilirsin pek sıkıntı olmaz ileride işlemciyi yükseltirsin tabii ki ideal bir performans için.

@Pardish0Nn ikinci el alacağını söylüyor bu durumda 4060 hiçbir şekilde değmez. Ben 6600 XT'yi geçen ay 4500 TL'ye sattım konu sahibi de bu civarda ya da altına bulabilir.

Tamam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı