R5 1600 AF'den 3600'e geçilir mi?

Bütçeniz ne kadardı ekran kartına ayırabileceğiniz.

@AX400 farkettim. Dün 2500 TL civarındaydı şimdi 2600 TL üzerine çıkmış. Bütçene göre görüşümü önceki konuda da söylemiştim. Gerçi oradaki mesajını kaçırmışım kusura bakma.

Şöyle bir konu buldum örneğin 1600 AF & 3300X + 5600 XT önermiş herkes. Yani aynı yoldan çıkarsak benim açımdan bütçene göre 3100 & 5600 XT ikilisi iyidir. En azından sistemi kurduktan sonra tüm testlerini yapıp sorun yaşarsan 14 günlük iade hakkını da kullanabilirsin. Bu kadar çok kullanıcı var, alınca sorun yaşayacağının garantisi yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O konuyu da gördüm. Ama oradakilerin 3300X gibi nimeti de var. Bizdeki 3300X ise 3600'den pahalı...

Sanırım bugünkü fiyatları gördükten sonra RTX'i eleyeceğim. Ya 3100 ya 3600 alacağım. 3600 alınca da soğutucu almam gerekecek, sanırım 3100+AMD alıp bitiririm. Şimdi geriye babamı ikna etmek kaldı. 8000TL klavye-fare olmadan para dökeceğim...

Hepinize çok teşekkür ederim, ileride güzel bir "fiyat değişikliği" olursa buradan yine sizlere ulaşırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…