G PRO Wireless süper light alırım
G PRO Wireless süper ligth çift tıklama sorunu bulunuyor Omron Switch.
G PRO Wireless süper light alırım
CS Valorant oynayan adamsın CS çıkalı 10 yol Valorant cikali 3 yıl olmuş ne ilerisi ne gerisi hocam ben gidiyorum yoksa perma yedirtirsin adama.
Sadece rekabetçi oyun mu oynuyorum ben kim dedi sana öyle bir şey? Çoğunluk rekabetçi evet ama hikaye bazlı oyunlarda oynuyorum Steam vereyim gir bak.
İşte neden nadir 250 FPS altı oluyor R5 5600X ile 400FPS altı görmedim Valorant'ta.
Görüşlerin çok mantıklı. Adama yarım saattir çoğunlukla rekabetci oyun oynuyorsan ekipmanın da iyi olması lazım. Bir tek işlemciye vermek yerine ekipman al diyorum.Dostum, nedeni belli değil mi sence? İşlemci kapasitesi budur, 5600X almışsınız hayırlı olsun lakin 5600X'de ileriye dönük uyumlu değil malum AM4 soket desteği bitti (5600x3D geleceği söyleniyor), ancak 3600 hala gideri olan bir işlemci.
Görüşlerin çok mantıklı. Adama yarım saattir çoğunlukla rekabetci oyun oynuyorsan ekipmanın da iyi olması lazım. Bir tek işlemciye vermek yerine ekipman al diyorum.
Ekipmanımın kötü olduğunu kim söyledi sana?Monitör 165Hz diye kötümü oluyor? Boşa paramı vereyim klavyeye, fareye ve kulaklığa?
Ekipmanımın kötü olduğunu kim söyledi sana?monitör 165Hz diye kötümü oluyor? Boşa paramı vereyim klavyeye, fareye ve kulaklığa?
Tamam hocam madem sorun yok hayırlı olsun iyi günler, uzatmaya ne gerek var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.