R5 1600 AF'den R5 5600X geçtikten sonraki değerler

Sadece rekabetçi oyun mu oynuyorum ben kim dedi sana öyle bir şey? Çoğunluk rekabetçi evet ama hikaye bazlı oyunlarda oynuyorum Steam vereyim gir bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece rekabetçi oyun mu oynuyorum ben kim dedi sana öyle bir şey? Çoğunluk rekabetçi evet ama hikaye bazlı oyunlarda oynuyorum Steam vereyim gir bak.

Tamam sensin.

Her şeyi kanıtlama çabasında olma dost takıl kafana göre al 5600X in ile iyi vakit gecirmeler sana.

İşte neden nadir 250 FPS altı oluyor R5 5600X ile 400FPS altı görmedim Valorant'ta.

Dostum, nedeni belli değil mi sence? İşlemci kapasitesi budur (altı derken 246-248 vesaire bunlar çok normal), 5600X almışsınız hayırlı olsun lakin 5600X'de ileriye dönük uyumlu değil malum AM4 soket desteği bitti (5600x3D geleceği söyleniyor), ancak 3600 hala gideri olan bir işlemci.

Dostum, nedeni belli değil mi sence? İşlemci kapasitesi budur, 5600X almışsınız hayırlı olsun lakin 5600X'de ileriye dönük uyumlu değil malum AM4 soket desteği bitti (5600x3D geleceği söyleniyor), ancak 3600 hala gideri olan bir işlemci.
Görüşlerin çok mantıklı. Adama yarım saattir çoğunlukla rekabetci oyun oynuyorsan ekipmanın da iyi olması lazım. Bir tek işlemciye vermek yerine ekipman al diyorum.

Görüşlerin çok mantıklı. Adama yarım saattir çoğunlukla rekabetci oyun oynuyorsan ekipmanın da iyi olması lazım. Bir tek işlemciye vermek yerine ekipman al diyorum.

Ekipmanımın kötü olduğunu kim söyledi sana? :D Monitör 165Hz diye kötümü oluyor? Boşa paramı vereyim klavyeye, fareye ve kulaklığa?

Ekipmanımın kötü olduğunu kim söyledi sana? :D monitör 165Hz diye kötümü oluyor? Boşa paramı vereyim klavyeye, fareye ve kulaklığa?

Ekipman deyince senin aklına tek monitör mu geliyor? Klavye, mouse, mouse pad, kulaklık standı vs bunlar ne oluyor.

3-5 vuran arkadaşım M3 Aura aldı, 20'en assagi vurmuyor. Çöp mouse ile gaming mouse denersen anlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı