Dolar olmuş 6,43. Akakçe'ye bakınca en ucuzu 664 TL. Şu saatten sonra fiyat düşmesi, indirim beklemek hata olur değil mi? Siz olsanız direkt alır mıydınız?
Bununla ilgili daha önce bir sürü konu açtım. Neredeyse 2600 fiyatına 60-70 lira kalacak kadar şişirmişlerdi. Kur böyle olmasa 600 ve altına düşmeden hayatta almam. Birkaç ay önce 550'ye 12nm satılıyordu ama şansımız yok işte.Her üründe olduğu gibi rağbet görünce 3-5 kuruşun peşine düştü değerli satıcılarımız yine de alınabilir 2600'ün fiyatı 900 liralardayken.
Umarım karlı çıkarım.Almak için en iyi zaman belki şu anda. Nereye baksam global kriz olacak diyorlar. Belirsizlik kadar kötü bir şey yok. Alın geçin, aklınız kalmasın.
530'a geç kalmadım, o dönen almayı düşünmüyordum. Benim almayı düşündüğüm dönem sadece 1 tane 550'den fiyat vardı o da hemen bitti. Her halükarda 100-130 lira fazla veriyorum ama doğru.Geç bile kaldınız bir an önce alın. Ben kasım ayında 530₺'ye almıştım bayağı artmış fiyatı.
Eskiden R5 1600 580, R5 2600 ise 750 TL idi. Bu ülkede bir şey kıymete binince anında zamlanıyor. En basit örneği kolonya fiyatları.Her üründe olduğu gibi rağbet görünce 3-5 kuruşun peşine düştü değerli satıcılarımız yine de alınabilir 2600'ün fiyatı 900 liralardayken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.