R5 1600 görev yöneticisinde 152 işlem görünüyor

Dangai

Femtopat
Daha fazla  

CPU gereğinden fazla arka planda islem yapıyor. Bilgisayarımı yavaşlattığını düşünüyorum. Bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
AV Var mı? büyük ihtimal virüs yemiş olabilirsiniz mining yemiş olabilirsiniz yada çok uğraştıysanız zombi virüs'ü de yemiş olabilirsiniz yani bilgisayarınız bir hack bot'una çevrilmiş olabilir (sadece ihtimaller) bu yüzden eğer sürekli olarak böyle fazla oluyor ise format atmayi düşünebilirsiniz "USB İle" (Bu dediklerim sadece işlemciniz abartı olarak kullanılıyorsa geçerli)

Gorev yoneticisinde işlemler kısmına gelip cpu ya tıklarsanız en çok kullanan işlemleri yukarıdan aşağıya listeleyecektir. Oradan ne olduğunu görebiliriz.

Gorev yoneticisinde işlemler kısmına gelip cpu ya tıklarsanız en çok kullanan işlemleri yukarıdan aşağıya listeleyecektir. Oradan ne olduğunu görebiliriz.
görev yöneticisi gayet normal bir şekilde çalışıyor. ekstra ağırlıklı olarak cpu tüketen uygulama göremiyorum.

AV derken ne demek istedğinizi anlamadım?

Ekran görüntüsünü paylaşabilir misin bizimle dediğim yerin. AV:Antivirüs
önerebileceğiniz bir antivirüs uygulaması varmı yoksa bilgisiyarın kendi antivirüsü olanı ile mi paylaşmalıyım sizinle?

önerebileceğiniz bir antivirüs uygulaması varmı yoksa bilgisiyarın kendi antivirüsü olanı ile mi paylaşmalıyım sizinle?
Kaspersky en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…