görev yöneticisi gayet normal bir şekilde çalışıyor. ekstra ağırlıklı olarak cpu tüketen uygulama göremiyorum.Gorev yoneticisinde işlemler kısmına gelip cpu ya tıklarsanız en çok kullanan işlemleri yukarıdan aşağıya listeleyecektir. Oradan ne olduğunu görebiliriz.
AV derken ne demek istedğinizi anlamadım?AV Var mı? büyük ihtimal virüs yemiş olabilirsiniz mining yemiş olabilirsiniz yada çok uğraştıysanız zombi virüs'ü de yemiş olabilirsiniz yani bilgisayarınız bir hack bot'una çevrilmiş olabilir (sadece ihtimaller) bu yüzden eğer sürekli olarak böyle fazla oluyor ise format atmayi düşünebilirsiniz "USB İle" (Bu dediklerim sadece işlemciniz abartı olarak kullanılıyorsa geçerli)
Ekran görüntüsünü paylaşabilir misin bizimle dediğim yerin. AV:Antivirüsgörev yöneticisi gayet normal bir şekilde çalışıyor. ekstra ağırlıklı olarak cpu tüketen uygulama göremiyorum.
AV derken ne demek istedğinizi anlamadım?
AV = AntiVirüsgörev yöneticisi gayet normal bir şekilde çalışıyor. ekstra ağırlıklı olarak cpu tüketen uygulama göremiyorum.
AV derken ne demek istedğinizi anlamadım?
önerebileceğiniz bir antivirüs uygulaması varmı yoksa bilgisiyarın kendi antivirüsü olanı ile mi paylaşmalıyım sizinle?Ekran görüntüsünü paylaşabilir misin bizimle dediğim yerin. AV:Antivirüs
Kaspersky en iyisiönerebileceğiniz bir antivirüs uygulaması varmı yoksa bilgisiyarın kendi antivirüsü olanı ile mi paylaşmalıyım sizinle?
Virüs o evet sil, ve trojen yemişsiniz yani sadece silmek bir işe yaramaz virüs kendi kendini çoğaltır büyük ihtimal. Fprmat atmanızı tembihlerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.