bi zararı olurmu onun ustamBiostan smt modeyi aktif etmeniz gerekiyor demiştim size.
Olmaz darboğaz %10 na düşer dene gör.bi zararı olurmu onun ustam
1060 ı besliyemezmi 1600Olmaz darboğaz %10 na düşer dene gör.
Rahatlıkla besler. Sıkıntı darbogazdan değil fakat SMT açarsan daha iyi olur. Başka bir şeyden dolayı bence drop yiyorsun. Bilgisayara virüs taraması yap. Windows 10 hızlandırma rehberi izleyenilirsin. Gereksiz şeyleri kapatır.1060 ı besliyemezmi 1600
SMT disabled yaptım ben yanlışmı yaptım?Rahatlıkla besler. Sıkıntı darbogazdan değil fakat SMT açarsan daha iyi olur. Başka bir şeyden dolayı bence drop yiyorsun. Bilgisayara virüs taraması yap. Windows 10 hızlandırma rehberi izleyenilirsin. Gereksiz şeyleri kapatır.
Aktif edersen daha iyi olur. Her oyun gecerli değil ama çoğunda geçerli.SMT disabled yaptım ben yanlışmı yaptım?
yanlış dimi yaptığımAktif edersen daha iyi olur. Her oyun gecerli değil ama çoğunda geçerli.
Yani, varsayılan olarak açık geliyor zaten.yanlış dimi yaptığım
auto ve dissabled seçenekleri var bende bi tekYani, varsayılan olarak açık geliyor zaten.
Auto yap o zaman.auto ve dissabled seçenekleri var bende bi tek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.